Mibe oltoztessem éjszakára 3 hónapos babámat?
Figyelt kérdés
Eddig pólyában volt, amit még egy pléddel be is takartam, de már kivettem belole, és nem tudom, mibe oltoztessem. Nincs tul meleg nálunk éjjel, kb. 18 fok.2009. dec. 14. 21:07
1/8 anonim válasza:
Nálam sincs túl meleg kb. 20fok. A babám rövid ujjú bodyban,főlé rugdalódzó szerü pizsama és hálózsák. Egy vékony pléddel még be szoktam takarni,de azt általában már "lerúgja" magáról. Igaz ő 10hós,de újszülöttként is így aludt,télen.
2/8 anonim válasza:
nálunk 20 fok van, pamut rugi + hálózsák van rajta éjszaka, és egy vékony pléd, 18 fokban adnék rá még egy bady-t pluszba
3/8 anonim válasza:
Nálunk 20 fok van ,pamut rövid ujjas bady, pamut rugi és takaró ,de csak derékig !
4/8 anonim válasza:
nálunk meleg van, 23fok ezért body és hálózsák.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Nálunk 22-23 fokban: body, hálózsák, néha betakarom egy kis vékony pléddel.Az utóbbitól azért már tartok egy kicsit, mert megfogja a szélét, és huzigálja.Sőt annyira kepeszt hajnalban, hogy keresztbe fordul a kiságyban.
6/8 anonim válasza:
nálunk body, rugi ,s be van takarva egy baba pléddel plusz egy takaró és olyan 22 fok van, de a kezecskéje még így is jéghideg néha, ha kidugja
7/8 anonim válasza:
Nálunk 24-25 fok van a baba szobájában (távhő), de amikor a kórházból hazahoztuk, 29 fok is volt nála. Így ő a meleghez szokott. Hosszú ujjú body, rugi és be van takarva egy vastagabb kocsitakaróval. 29 fokban is így volt, de sikerült megszoknia a fokozatosan csökkenő hőmérsékletet. Nem izzad és nem fázik.
8/8 anonim válasza:
ja, és ő is 3 hónapos. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!