Ha 1 év alatt nem alakult ki a kötődés a kislányom részéről, felém, akkor már nem is fog?
Figyelt kérdés
Sokszor annyira bánt, hogy már-már depis leszek miatta, hogy a lányom, bizonyos embereknek jobban kimutatja az érzéseit, mint nekem. Ha én elmegyek itthonról nem viseli meg, mikor megérkezem, nem örül olyan lelkesedéssel, mint pl. a hugomnak, akit imád (persze ennek a ténynek, nagyon örülök). Pl. pár hete rendeztem egy családi összeröffenést az első szülinapjára, és egész délután alatt egyszer sem jött oda hozzám, nem bújt oda, nem keresett még a szemével sem, és nem túlzok.2009. dec. 14. 20:20
11/12 anonim válasza:
Nekem is 1 éves a babám, de ilyet sosem tapasztaltam. Nem szoptatsz, nem szoptattad valameddig?
12/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező, hogy alakul a dolog azóta? Azért érdekel, mert nekem 11 hós a fiam, és mintha én írtam volna a kérdést. Engem is nagyon lesújt a helyzet :-(
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!