Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit főzzek holnap? 10,5...

Mit főzzek holnap? 10,5 hónapos babám már majdnem mindent eszik!

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én salátafőzeléket fogok 9 hónaposanak.
2009. dec. 14. 19:04
 2/4 anonim válasza:
Spenótos tejszínes tésztát. Az én kislányomnak nagyon ízlik! ' fej apróra vágott vöröshagymát meg kell dinsztelni, rá a fokhagymát és a fagyasztott spenótot (450 g), addig kevergetni, amíg fel nem enged, aztán tejszínnel sűrűsíteni. Adhatsz hozzá Knorros sajtszósz port, de mivel a kicsi is eszik belőle, simán trappista sajtot is érdemes bele reszelni.Kicsi só, bors is jöhet bele . Amíg készül a szósz, a tészta is kifő (30 dkg). Szóval gyors és fincsi.
2009. dec. 14. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Tej, tejszín, tejföl 1 év alatt nem ajánlott.

Helyette joghurt, kefír, túró.

első

2009. dec. 14. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a spenótos recept izgalmasan hangzik lehet, hogy majd legközelebb megcsinálom, bár a bolti fagyasztott spenótot én nem igazán szeretem, csak a frissen szedettet.

Én már adtam tejfölt (pl. múlt héten krumplifőzelék, de evett már kőrözöttet is), sőt már olyan ételt is, amiben volt egy pici tej is (pl. dubary szelet).

Ja, amúgy zellerkrémlevest főztem, ami elég sűrűre sikeredett, csirkemellsonkát kockáztam bele neki. Nyelte mint kacsa a nokedlit.

2009. dec. 15. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!