Beba HA1-ről mire váltsak? Majdnem 8 hónapos
Kisfiam néhány hete ímmel-ámmal eszi a tápszerét akkor is, amikor nagyon éhes. Ráveti magát, aztán ki-kiköpdösi a cumit. Ez egyre gyakrabban fordul elő, már majdnem minden etetésnél. Beba Ha1-et eszik, 7 és fél hónapos.
A gyermekorvosunk szabin van, ezért gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket, milyen tápszert ajánlanátok ehelyett, aztán majd jövő héten felíratni, de addig is tájékozódnék a tapasztalatokról.
Még annyit, hogy allergiás nincs a családban, szóval nem biztos, hogy létszükséglet lenne a Ha-s, talán ennek az ízét unta meg... Gondoltam a Milumil-ra, Humanára esetleg. Egyébként azóta bukik a babám, amióta ezt a tápszert eszi, szóval lehet, hogy ebből a szempontból is jó lenne a váltás, bár nem biztos, hogy van köze a bukásnak ehhez.
Előre is köszönöm, ha írtok!
Nem volt hasmenése egyik babámbak sem.
Szerintem nálatok sem az volt.
Kérdezz rá a dokitoktól azért majd, mert mi az elején ettük a bebát és a humanát is, és 3 hónapos korukban azht mondta a doki, egye mindkettő a humanát, az jobb.
De mindenképp már 2-est irass fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!