Háziorvosnak, védőnőnek vesztek valamit karácsonyra?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 17:47
1/15 anonim válasza:
dehogy veszek!
eszemben sincs :)))
a saját anyámnak se tudok, nehogy az orvosnak:)
3/15 anonim válasza:
Biztos nem!Nálunk egy felnőtt sem kap ajándékot, csak és kizárólag a gyerekek!Vegyen a dokinak a családja ajándékot, ne a páciense!
4/15 anonim válasza:
Na én inkább a babámra költeném azt a pénzt (ami egyébként sincs...)
5/15 anonim válasza:
Eszem ágában sincs. Örülök ha a gyerekemnek tudok venni.
6/15 anonim válasza:
Én egy doboz desszertet a védőnőnek adok,mert mindig nagyon rendes velünk,sokszor kijött mikor felhívtam valami apró-cseprő dologér. ráadásúl ritka lelkiismeretes,mindig utánanéz mindennek,ő szól külön h mikor milyen oltást kapunk-felhív!!
Szóval igen. :)
7/15 anonim válasza:
Mi nem veszünk semmit senkinek sem.. Mármint a dokinak,és a védőnőnek sem..
Nálunk akkor látja mind a kettő,ha visszük oltásra.
Akkor lemérik,megnézik amit megkell,beadják a szurikat,és megyünk...
Szóval ennyi..Ha nálunk is nagyon lelkiismeretes lenne,akkor talán..De amúgy nem is vágyom rá,hogy járkáljon hozzánk a védőnő....
4,5 hónapos a pici csajszim :)
9/15 anonim válasza:
Én a védőnőnek saját készítésű mézeskalácsot vittem. Nem fogadta el, kiderült, hogy cukros. Pedig jó szívvel csináltam, mert ritka kincs az olyan védőnő, mint az enyém. :)
10/15 anonim válasza:
Á dehogy veszek.
Sz..t se érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!