Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak ünnepekre ajándék, vagy...

Csak ünnepekre ajándék, vagy máskor is?

Figyelt kérdés
Ti csak az ünnepekre adtok ajándékot/könyvet/játékot/stb a gyerkőcnek, vagy csak úgy is? Férjemék csak ünnepekre kaptak, én viszont nem tudom megállni, hogy néha ezt-azt vegyek. Olyan kevés ünnep van, néhány dolog meg akkor nem aktuális, pl homokozójáték.
2014. márc. 11. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem csak unnepekre,maskor is szoktunk ajandekot venni.Mindig amire epp aktualisan szukseg van,vagy az adott idoszakban hasznosnak tunik.Nalunk a nagyobb ajandekokat eddig egyaltalan nem unnepekre kapta.Mar a negyedik biciklit hasznalja a fiam,de egyiket sem kapta unnep alkalmaval,vagy a gorkorit,playstationt,psp,tabletet sorolhatnam.

Unnepekre nem is szokott draga dolgokat kerni,inkabb valami olyasmit amit maskor nem kapna meg,mert butasagnak tartjuk.

2014. márc. 11. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Én máskor is szoktam. Főleg ha látok valamit akciósan és tudom, hogy tetszene nekik.

Könyv az nincs alkalomhoz kötve, azt tőlem bármikor kérhetnek, mert az olvasáson nem fogok spórolni.

Játék az más kérdés, apróbb ajándékot alkalom nélkül is szoktam adni.

2014. márc. 11. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Máskor is. Ha kinéz magának vmit a gyerkőc és látszik rajta, hogy borzasztóan vágyik rá, akkor megveszem neki, lényegtelen, hogy ünnep van-e, vagy sem. DE! Ez nem minden napos/ hetes, és nem arról szól a dolog, hogy kitalál vmit, én meg rohanok a boltba. Bizonyos korlátok között működik ez a dolog, és én személy szerint így tartom jónak.
2014. márc. 11. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

2 perce adtam le a rendelést párom szülinapi ajándékára (könyv)... persze került a kosárba egy babakönyv is a 8 hónaposomnak... szerintem ezzel megválaszoltam a kérdést :D

Egyébként nekem emiatt nem nagyon van "bűntudatom" mivel amúgy ruhákat és a játékok nagy részét örököltük így mi alig költünk rá, szóval igazán belefér néha egy-egy "csakúgy" meglepi :)

2014. márc. 12. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem csak ünnepkor veszünk ajándékot. Anyum pl folyamatosan elhalmozza ajándékkal babánkat :)
2014. márc. 12. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nemcsak unnepre, kulonben a kisfiam csak telen kapna ajandekot. Amikor ugy erzem, hogy valamire van szukseg, megveszem.
2014. márc. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!