Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik lenne a legjobb ajándék?

Melyik lenne a legjobb ajándék?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi lenne a legjobb ajándék keresztelőre?Én és a párom leszünk a keresztszülők.:

-etetőszék,

-bébikomp,

-kenguru,

-vagy zenélős, falra vetítős alvás segítő??

Nem tudok dönteni.

2014. márc. 9. 10:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Részemről a bébikomp kilőve, mivel ártalmas lehet a baba mozgásfejlődésére. Kenguru párti sem vagyok nagyon, mivel az sem olyan egészséges a pici gerincének.

Szerintem az alvássegítő aranyos ajándék lenne. :)

2014. márc. 9. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ezek közül csak az etetőszék lenne hasznos, a többit egyáltalán nem használnánk, viszont az etetőszékből nekem nem lenne mindegy, hogy milyen.
2014. márc. 9. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az amelyik még nincs. Keresztelőre szerintem egyik sem. Olyat szoktak, ami maradandó. (Fülbevaló ilyesmi nem jó?)
2014. márc. 9. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
bébikomp, kenguru- ahogyan az elsö leirta nekem sem kéne, alvássegitöt hülyeségnek tartom..etetöszéknek örülnék, de sajnos azokbol, amik nekem megfelelnek (szoval nem müanyag, nem gagyi, nem ikeás, nem foglal el akkora helyett mint 2 normál szék) drágábbak.
2014. márc. 9. 10:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csak az etetőszéket használnánk ezek közül, de abból tényleg nem mindegy, hogy milyen. A mi fiúnknál négy hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást, így fontos volt, hogy dönthető legyen az etetőszék, amik viszont már drágábbak. Kompba nem tenném, mert egészségtelen, kenguruval nem hordom, mert egészségügyi problémák miatt nem javasolták, falra vetítős alvássegítő pedig szintén nem lenne hasznos, mert hason alszik, és nincs olyan fal, amire tudnánk vetíteni neki.
2014. márc. 9. 10:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Kisfiúról van szó, így a fülbevaló kilőve.Én inkább a kengurura gondolnék,mert az anyuka már említette nekem h szeretne venni mert rossz alvó a kisfia és már nehéz neki sokáig tartani.
2014. márc. 9. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

En megkérdezném a szülőt, hogy mit szeretne. Mondjukemlekeim szerint keresztelo ajándéknak maradandót illik adni - pl. ékszer, Biblia. Mondjuk a Biblia kilove, ha csak divatból keresztelik a gyereket....

Mindenesetre a fentiekből en egyiket sem tartom jo ajándéknak keresztelőre......

2014. márc. 9. 11:25
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát az én kisfiam a kérdeztelőjére pl pihenőszéket kapott a keresztszüleitől és szerintem jó ajándék volt. Minek vegyek olyan ajándékot a gyereknek amit esetleg 10 év múlva fog tudni használni??!

Olyat szeretnék amit esetleg máris tud. Mi olyan család vagyunk, akik járnak templomba, hiszünk Istenbe, de nem szoktuk napi vagy heti szinten forgatni a bibliát, egy 4 hós gyereket meg szerintem nem érdekel még a biblia.

2014. márc. 9. 11:43
 9/12 A kérdező kommentje:
*keresztelőjére
2014. márc. 9. 11:44
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván ne, azert vesznek Bibliát keresztelore, mert a csecsemőt érdekli.... A keresztelo ajándéknak pedig nem lényege, hogy hasznalhato vagy hasznos legyen, az eredetileg emlék kell hogy legyen a keresztségrol....

Kérdezd meg a szülőket, hogy mit szeretnének, az a legegyszerűbb.

2014. márc. 9. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!