Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hetedik hónaptól mily módon...

Hetedik hónaptól mily módon folytattátok a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
napi hányszori rendes étellel és milyennel?
2009. dec. 14. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 5,5 hónapos korában kezdtem a hozzátáplálást, a hetedik hónapban már két étkezést kiváltott. Reggel-délben és ete csak szopizott, tízóraira gyümölcsöt vagy új ízt adtam, uzsonnára tejpépet,főzeléket. Utána az ebédet is kiváltotta, és azóta reggel és este szopi, napközben pedig a "rendes" kaják.
2009. dec. 14. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi is 5,5 hónaposan kezdtük, a 7. hónapban még mindig nem tartottunk sehol, még akkor egy étkezést sem sikerült kiváltani. Mi komolyabb sikereket a 9. hónapban értünk el, akkor tudtunk kiváltani egy étkezést, majd a 10.hónaptól kettőt. Most 1 éves, már 3-szor eszik rendes ételt, kétszer tápszert.

Próbálgathatsz zöldségeket, gyümiket, husikat, 8-9.hónaptól majd tésztát, joghurtot, ilyesmit.

2009. dec. 14. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!