Sedatif PC-t hogy adagoljátok a babának?
Nincs homeopátiás könyvem, és neten nem találtam leírást, a betegtájékoztatóban sincs semmi erre vonatkozóan, csak 14 év alatti gyerekre, de a baba szerintem külön kategória.
Ti hogy adjátok?
Csak az van itt, hogy a félrenyelés veszélye miatt nem adható, de hát amúgy is feloldom vízben a homeos szereket neki.
Egyébként éjszakai nyugtalanság miatt próbálnám ki.
Mióta feláll a babám, azóta rémálom minden éjszakánk, nagyon izgága, és a chamomilla semmit nem használ neki.
Gondoltam hátha ez igen.
Itt láttam már sok válaszban, hogy ezt adják mások is a babájuknak több-kevesebb sikerrel.
Vagy nem adható nekik?
Én nem találok erre vonatkozó kikötést, de ha tudsz valamit, akkor szólj, kérlek!
Nálunk pokoliak az éjszakák, ezért a teájába teszek 1db bogyót, ami felolvad amire megissza.
Sokkal nyugodtabban alszik azóta.
Ellene voltam én is, de már elképesztően fáradtak vagyunk az egy év nemalvástól, visítástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!