Szerintetek babám nincs még kész a kanalas evésre?
4,5 hós és a nagymértékű bukás miatt el kell kezdenem kínálgatni pépes étellel. Nos, én a HA-s vaníliás tejpéppel kezdtem, nem gyümülccsel és nem Sinlaccal. Ma kezdtem el. Minden kanál után kinyomta a nyelvével a pépet és nem evett semmit. nem kevertem neki sokat, csak próbálgattam.
szerintetek? Próbálgassam még tovább, mert ez természetes? Vagy már egyből ennie kellene?
sinlacot ajánlotta a dokinő, de arról hallottam, hogy nem ízlik a babáknak.
amúgy tápszeres baba
azt se tudja mit kell vele csinálni. szerintem a legtöbb baba az első napokban ezt csinálja, enyémnek is kellett vagy 1 hét mire rájött, hogy nem kinyomni kell a nyelvével, hanem befele tolni :)
pont ezért írják egyébként sok oldalon, hogy mindig kanállal kezdjük a hozzátáplálást, ne cumisüveggel, mert mire a 2-4 kiskanál adagon túljutunk, addigra meg is tanulja hogyan kell kanálról enni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!