Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdő anyukák ti is szoktátok...

Kezdő anyukák ti is szoktátok érezni úgy, hogy alkalmatlanok vagytok a gyerek ellátására? Az én babám hét hetes, de mindig adódik valami ismeretlen, új probléma, amiről addig nem hallottam, állandó félelmbe élek, hogy mi jön.

Figyelt kérdés
Még napirendünk sincs, mikor azt hiszem beáll, akkor mindig történik valami.
2009. dec. 13. 19:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM! Nehéz, mert a szülők nem itt élnek, így pozitív megerősítést nem nagyon kapok, a párom meg jóval idősebb nálam és Ő meg állandóan görcsöl dolgokon és nevel minket
2009. dec. 14. 06:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 1,5 éves, most jön a második, de én is sokszor érzek így. A gyerekek, főleg az ilyen pici babák, folyamatosan változnak, így új probléma mindig lesz.

Napirendről pedig egyelőre még jó sokáig csak álmodozhatsz. Nálunk kb 10-12 hósan lett, persze apró változások így is mindig vannak, hónapról hónapra.

2009. dec. 14. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!