Babám 20. án lessz négy honapos adhatok neki tejpépet az négy hónapos kortol van a tápszer ugyan ugy hizlalja mint a tejpép vagy az jobban vaniliás tejpép van ithon?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 18:29
1/3 anonim válasza:
Én nem adnék neki fél évig mást a tápon kívül, felesleges. A tápra van szüksége, nem vaniliára...
2/3 anonim válasza:
Ha akarod adhatsz neki de nem biztos, hogy értékelni fogja a kanalazást. Ha adsz akkor csak keveset keverj be neki mert szerintem kanállal nem fog annyit enni. Próbáld meg azt, hogy 30 ml vizet 1 nagy kanál porral összekeversz. Kezdetnek az elég. Az én babám nem hízott jobban tőle és a gyerekorvos azt mondta, hogy a tejpép egyáltalán nem kell a babának így nem javasolja. Sőt azt mondta, hogy eltelíti a gyomrát és kevesebbet fog enni mint addig.
3/3 anonim válasza:
az enyém pár nappal 4 hó elött már evett, mert kevés lett a tejcim és nem akartam a tápszert, mert féltem, hogy rászokik a cumisüvegre, így maradt a tejpép és a kanalazás, most 9 hós még mindig cicizik és tejpépet is eszik, persze sok máson kívül. De ha tápszeres akkor felesleges szerintem, de ártani nem fogsz vele az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!