Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 honapos babanak milyen...

7 honapos babanak milyen etelt adtok?

Figyelt kérdés
Legfokeppen a de.-re gondolok. Az en babam amikor felkel szopizik, majd tizoraikent probaltam gyumolcsot adni, amit nem akar enni (pedig nagyon szerette, de ezt most szuneteltetni fogom). Vmikor de. meg szopik egyszer, majd delben megeszi a fozeleket, du. egy szopi es uzsonnara adok neki kekszes tejpepet amivel kihuzza estig. Majd vacsira megint anyatej. Mit adhatnek delelottonkent gyumolcs helyett? Jo lenne ha ki tudnam valtani a tizorait is. Tejpeppel? Tudnatok segiteni? A hozzataplalast 5 honaposan kezdtuk.
2014. márc. 7. 21:14
 1/5 lcs ***** válasza:
hát, 10 óraira gyümölcsöt szoktak javasolni, a pépeket pedig uzsira. miért akarod szüneteltetni? baj volt a pocakjával? mert 7 hósan már elég sokfélét lehet neki adni, illetve kombinálni pl zabpelyhet belerakni, babakekszet belereszelni, és akkor laktatóbb, finomabb. illetve már lehet kiflicsücsköt rágcsálni, de az azért nem egy 10órai kategória :)
2014. márc. 7. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Reggel szopik. Délelőtt tejpép, alszik szopik, délben főzelék, szopik, 3-körül gyümölcs, szopik alszik, felkel 1 baba joghurt 5-6 körül, szopik, főzelék 8-kor, szopik, s alvás.

160-200 közötti mennyiségeket eszik.

Alma, banán, barack, szilva, körte, narancs, mandarin, mangó, ezeket turmixolom, vagy szoktam kész epres, málnás bébiételt venni.

Beokkoli, édesburgonya, karfiol, zeller, répa, fehér répa, cukkini, padlizsán, paradicsom, tök, krumpli, paprika ezeket eszi. Rizs tészta

Ma pl. 1 csirkecombot, burgonyát, répát, fehér répát, zellert, brokkolit főztem össze, turmixoltam, s lett 4 X200 mili, amit ma holnap megeszik ebédre, vacsorára.

A csirke combtól jobb íze van a kajának szerintem.

2014. márc. 7. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Délelőttre gyümölcsöt javasolnak legtöbb helyen, ha régebben szerette, egyszercsak miért nem? Sűrítsd valamivel, pld sinlac pép, vagy egyéb gabona, lehetőleg gluténmentes, köles, pld dm-ben babylove hirse, hajdina, pld sparban nomina márka, ezeket nem kell főzni, csak belekevered, vagy puffasztott amaránt bioboltban.

Süthetsz kis lepénykét, palacsintaszerűt: sok gyümölcspép, annyi liszt, higy összeálljon, vagy zabpehely, zabpehelyliszt, kukoricaliszt, hajdina cagy köles pép por, cukor és olaj nélkül teflon serpenyőben.

Aldiban kapható obst riegel müzliszelet féle.

2014. márc. 8. 02:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Azert akarom most szuneteltetni, mert nem eszi meg egyik naprol a masikra. Pedig nagyon szerette. Azt vettem eszre h a fozelekeket jobban szereti. Olvastam h nem szabad eroltetni naluk, ilyenkor kell hagyni egy het szunetet. Vagy hogyan "csapjam be" a gyumolcsokkel? Mibe keverjem bele? Vagy adjam neki fozelekbe pl. az almat? De akkor megint ugyanott jukadok ki h de. nemtok mit adni. Most azt a zabpelyhet megprobalom, abbol van kimondottan babaknak?
2014. márc. 8. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Zabpehelyből adhatsz normált, de inkább előbb kölest, az könnyebben emészthető.

A gyümölcsöt főzelékbe nem tenném, zöldséggel nem keverném, tudom, van ilyen bébiétel, de szerintrm nem jó.

2014. márc. 8. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!