15 hónapos babának elég ebédre leves?
Szerintem jó így neki.Enyém meg pl már 10:30kor ebédel,mert 11től alszik.Ha levest kap,akkor jó sűrűn,tehát végülis inkább összemixelem neki a zöldségeket tésztával és kevés lével.
Nekem sokszor nem hajlandó kenyeret,gyümölcsöt enni,így többször is kap főttet,volt hogy vacsorára azt evett.
Nem kell neki levest ennie minden nap,maga a változatos étrend a fontos,de ugyebár leveszöldségeket lehet bármi máshoz is párolni,nem csak levesnek,így meg kap mindent ami kell.
Én lassan 3,5 éves fiamnak is sokszor elég ebédre a leves(persze gazdagon)!Eszik egy nagy tányérral,és utána már nem is kér másodikat,esetleg eszik egy rudit,vagy gyümit.Mikor felébred akkor szokott enni "komolyabb" uzsonnát,ha csak leves az ebéd.Pl túrógombóc,derelye,tejberizs,lekváros kenyér,stb.
Amúgy mikor 15 hónapos volt,nekem is rendszerint bealudt ebéd előtt,így általában csak tízórai volt a hasában.
Nem tudom mikor reggeliztek,meg vacsiztok,de szerintem nem rossz ez így.Ha mégsem tetszik,akkor ne adj levest,csak "másodikat". Van egy 1 évesem is és rendszerint nálunk egytálétel az ebéd,főzelék,tészta,de van leves néha.
Ja és így nálunk is 2x van uzsi,mert ébredés után esznek valamit 3 körül,aztán még kapnak később gyümit.De mondjuk nálunk nincs tízórai,mert 9 körül reggelizünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!