Ti milyen tápszer adtok a babátoknak? Ti választottátok vagy a doki? Milyen árban van amit vesztek?
Figyelt kérdés
Én most a Humana HA 1-et adom neki, még a kórházban kaptam az első receptet és azóta ezt adom, eddig bevállt , de receptre is elég drága 1600-1800 ft körül van, és csak 500gr.2014. márc. 7. 18:37
11/14 A kérdező kommentje:
A Nestlé Lactogen Harmony hipoallergén? Csak mert ma voltam a patikába érdeklődni hogy mégis milyen más tápszert adhatnék a babámnak , és ott amelyikek azok voltak pl: Beba és Milumil vagy Milupa nem tudom már melyik mind drágábbak voltak, ugy hogy nem jutottam előrébb. És mivel hogy még csak 5 hetes azt ajánlotta adjak továbbra is hipoallergén tápszert neki, ezek ugye meg mind drágák. Mért muszáj hogy az legyen??
2014. márc. 8. 14:45
12/14 anonim válasza:
A lányom 6 hónapos, a kórházból Nestlé Beba Pro HA Start recepttel jöttünk haza, mai napig azt eszi. 600gr 2202ft támogatással. Egyszer írtak neki 1-eset, de akkor kezdődött a hasfájós korszaka és inkább visszatértünk a másikra. 1 hónapja kérdeztem az orvost, hogy -mivel 1 hétig tart 1 doboz és így igencsak költséges- lehetne-e kicsit olcsóbb tápszert kapnia, Nestlé Lactogen Harmony-t írt fel -egyből 2 dobozzal-, nem hajlandó fél kortynál többet enni belőle :S
13/14 anonim válasza:
Csak az a tápszer hypoallergen amelyik neve után ott a HA.
A Lactogen harmony nem az.
De a dm-ben a HIPP HA 2000 ft. Olcsóbb,mint a többi HA receptre. Nekem ezt ajánlotta a védőnő.
14/14 anonim válasza:
nestlé laktogen harmony kap az én fiam is 9 hetes 4 hetes kora óta kell pótolnom ezzel.nekünk bevált én választottam,de a doki mondta hogy ugyan az mint a beba ha de jóval olcsóbb ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!