Ma miben vinnétek ki 6 hetes babátokat?
Figyelt kérdés
Nálunk 10-12 fok lesz ma.2014. márc. 7. 09:56
2/7 anonim válasza:
Hát az enyém 10 hetes: body+rugi+nadrág+kardigán+overál. A babakocsi mózes részének van lábzsák szerű része azt ráteszem, ha süt a nap leveszem. Van még a kocsiban egy kis takaró szerűség amit rá tudok hajtani két oldalról meg alulról ha kell.
3/7 anonim válasza:
Utolsó! Azért nem kemény mínuszok vannak! Én -5-ben vittem úgy, mint te, plusz pléd rá.
Kérdező! Szerintem elég egy rugi és arra az overál! Az én babám 4 hónapos és mikor túlöltöztettem végig ordított, nem tudott megnyugodni, addig, míg le nem vetkőztettem. Én is féltem, nehogy megfázzon, de 10-12 fokban az túlzás, amit az utolsó válaszoló leírt.
4/7 anonim válasza:
2es vagyok, sosincs melege a babámnak így, nincs megizzadva.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az én babám izzadós,úgyhogy mi is maradunk a rugi overállnál. Mindenkinek ment a zöld kéz!
2014. márc. 7. 10:19
6/7 anonim válasza:
Az én gyerekeim sem bírják a meleget. Én a picit egész télen body+rugi+overálban vittem ki, Plusz betakartam plüss pléddel. NEm fázott meg soha, pedig minden nap mentünk reggel és délután is.
7/7 anonim válasza:
3 hetes babámmal reggel 8 körül így voltunk kint:h.ujjú body,plüss rugi,overál,betakartam a mózsba egy pléddel és még a lábzyákot is felrektam,mivel picit fújt a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!