Kendőben hordozós anyukák, vinnétek így a babátokat? Nem tesz neki rosszat?
Figyelt kérdés
Többször láttam és hallottam is már, hogy mennek biciklivel, a nagy hátul ül, a kicsi meg kendőben anyukára kötve.2013. máj. 25. 08:28
1/12 anonim válasza:
Nem vinném, nem biztonságos!
Bukósisak!? Még a rendőr is megbüntet!
2/12 anonim válasza:
Ilyet nem csinálnék, pedig 100 éve hordozok
3/12 anonim válasza:
Nagy kerékpáros vagyok évek óta és mióta megszületett a lányom csak kendőben viszem, de soha nem ülnék vele kerékpárra, nagyon balesetveszélyes. Pláne, hogy még 1 gyerek ül mögöttük!
4/12 anonim válasza:
Mi ugyan még "csak" most várjuk, de teljesen ledöbbentem... A hétvégén voltunk a Balcsin, és minden második biciklisnek a hátára volt kötve a baba, nem hiszem, hogy ez biztonságos. Nem a kendő, hanem a bicikli miatt.
6/12 anonim válasza:
Mindig imádtam a kendőt, minden babámat hordoztam/hordozom, de biciklin soha! Ha egy esésnél ráesel a babára, az neki jó eséllyel végzetes...
7/12 anonim válasza:
Nem biztonságos, de sokan viszik így. Én nem merném.
8/12 anonim válasza:
Te Jó Ég! Én még sosem láttam ilyet, nem is gondoltam volna, hogy ezt meg merik tenni emberek...
Én is hordoztam mindkét kisfiamat, de soha eszembe nem jutott volna, hogy biciklire így üljek velük.
9/12 anonim válasza:
Mindig megdöbbenek mélyen, hogy a biciklistákat miért nem szabályozza rendesen a kresz?! Nem, hogy nem vinném így, hanem MEGTILTANÁM hivatalból! És gondatlan veszélyeztetés miatt eljárást indítanék a szülő ellen.
10/12 A kérdező kommentje:
És úgy vinnétek, hogy biciklis utánfutóba rakni az autós hordozót?
2013. aug. 19. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!