Más szerint is kisebb lett az uj mintás libero az adott méretben?
Figyelt kérdés
Most vettem uj liberot, meg még van a régiből is 3as méret és teljesen más, kisebb és vékonybb sztem:(2009. dec. 13. 15:57
1/11 anonim válasza:
Én nem vettem észre hogy kisebb lenne, de ne aggódj: ugyanolyan jó :)
2/11 anonim válasza:
Igen, pont így jártam én is. :( A régi 3-as Libero még jó a 7 kilós fiamra, az új 3-as pedig már kicsi. Nem értem miért lett kisebb...nagy rácseszés, mert a 4-es méret meg még nagy rá.
3/11 A kérdező kommentje:
és most vettem egy megapackot:( talán még jo lesz, nem hizik olyan gyorsan a csünti,éjjelre már 4est használunk.de örülök h nem csak én látom igy
2009. dec. 13. 19:33
4/11 anonim válasza:
Eddig imádtam a Liberot, éjszakára csak azt használtuk, de mióta az új van már kétszer is átáztunk...
5/11 anonim válasza:
Szia. Mi is 3ast használunk,de én nem vettem észre a különbséget,szerencsére !
6/11 anonim válasza:
En is eszrevettem,hogy vekonyabb de azt nem, hogy kisebb lenne. A 4-est hasznaljuk, nekunk ez is bevalt.
7/11 bucibabuci válasza:
én is most vettem a 7 kg-os fiamra, véknyabb és szerintem rövidebb is. kis csomagost vettem szerencsére, legközelebb 4 est veszek :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem vekonyabb, de nem kisseb. Viszont ugyanolyan jo mint a regi.
9/11 anonim válasza:
na most összemértem mert a régi 4esből meg az újból is van már. Nem kisebb de vékonyabb, nekünk is átázik ez éjjel sajnos :((( pedig úgy szerettem a liberot ez volt az egyetlen ami bevált éjjelre...igy már tökmindegy h liberot adok e rá éjjel vagy tescósat pl. mert ugyanugy öltözködünk át.
10/11 anonim válasza:
Mi is átáztunk az éjjel!Ha ma is átfog,meggyujtom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!