Érdemes utazóágyat venni?
Szoktatnám a maminál történő alváshoz a kicsimet 6 hós elmult. Nem tudom érdemes-e utazóágyat venni. Elég sűrűn kell majd náluk aludnunk, van egy vendéglátó helyünk és a nagyon hangos a hétvége, sokan vannak, hajnalokig.
Ha veszek egy ilyen utazóágyat akár nappal is beletehetm a kicsit játszani is? Neem láttam még csak képen, üzletben meg futólag... Mit gondoltok? 6 hós elmult a babóm, de nyugodtabban aludnék, ha légzésfigyelő alatta lenne.
Szia!
Mi vettünk egyet, és nem bántuk meg. Most 4 és fél hónapos a kislányunk, az utazóágy napközben kiságyként funkcionál a nappaliban, abban játszik és alszik. Két magasságra állítható, így ha nagyobb lesz, lejjebb vesszük. Ha utazunk, akkor is nyugodtan alszik benne a gyerek, mert már ismeri. Kis helyen elfér, praktikus szerintem. De nélküle is felnőnek a gyerekek, az is biztos...:-)Mi még nem próbáltuk beletenni a légzésfigyelőt, de szerintem az is megoldható.
Ha ki tudod használni , érdemes. Ha sokat van a baba máshol, ha nyaraltok, ha pl konyhában vagy és ott van felállítva, akkor igen hasznos dolog:-)
Leírtad alapján mamánál jó lenne a babának:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!