Ha meleg van és fúj a szél akkor is kiviszitek babátokat?
Figyelt kérdés
Ma meleg volt kint,de fújt a szél és nem mertem kivinni babámat. Ti kiviszitek ilyen időben? 4 hónapos2014. márc. 6. 17:22
1/5 anonim válasza:
Persze. 4 hónaposan még úgyis csak fekszik a babakocsiban, nem fújja meg a szél.
2/5 anonim válasza:
Természetesen ki, ha hideg van ha meleg ha fúj ha esik, mindennap van kint. Egyedül az öltöztetésre és az elszeparálásra kell figyelni.
3/5 anonim válasza:
igen. én ma kivittem. jó idő volt és a szél sem volt olyan vészes azért. (ha majd feldöntené a babakocsit v extrém hideg lenne, akkor nem.) én a párás, nyúlós-nyálkás langyos időtől jobban féltem, mert olyankor teli a levegő vírusokkal
4/5 anonim válasza:
Miért ne vinném?? Nem cukorból van :))
Az én férjem külföldön dolgozik, így a decemberi születésű, 1 hónapos lányom is kivittem akármilyen időben napi 2-3-szor mivel kutyánk is van.
Ne féltsd azt a gyereket, mert sokat ártasz ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!