Csak én vagyok ilyen aggódós vagy igazam van? Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Férjem sokat van a babánkal amikor teheti, éls nagyon kedvelik egymást, mégis szinte majdnem mindíg szólok valamiért mert túl vadnak, túl hangosnak, túl ilyesztőnek, túl korainak, túl gyorsnak.. stb tartom amit csinál vele...pl túl ilyesztő fejet vág, vagy túl gyorsan ringatja... ti is így vagytok vagy ez az első gyerek túlféltése és valójában csak engem zavar a babát nem is...?2009. dec. 13. 13:52
1/8 anonim válasza:
Igen, szerintem kicsit túl aggódod. Én is ezt csinálom de lehet, hogy ez egy édesanya kötelessége is.
2/8 anonim válasza:
azért ennyire ne legyél már zizi...
3/8 anonim válasza:
vannak olyan apuk (köztük az enyém is), akik "ösztönösen" kitapasztalják mi a jó a picinek. A mi fiacskánk apja dörzsi képét imádja, és ahelyett hogy sírna , hangosan kacag , ha az apja elkezdi az arcocskájához finoman nyomni a fejét. Megg van olyan is, hogy majdnem átfordítja, fejjel lefelé, ez is nagyon tetszik neki. Én meg olyankor próbálok 5ig számolni magamban. Végül is ha mosolyog a baba , és tetszik neki, valószínűleg nem negatív élményként éli meg:)
4/8 anonim válasza:
igen,te reagálod túl.és ne csodálkozz ha elöbb utobb megunja a párod.Nagyon örülj neki hogy így foglalkozik a babátokkal,és ne tartsd magad annyira mindenhatónak,hogy mindig rájuk szólsz mert szerinted ez nem jo,nem tetszik túl ilyen,túl olyan.hagyd őket játszani.Az apukák mindig kicsit vadabban,máshogy foglalkoznak a gyerekkel,de ez ettől még nem rossz,sőt,a legtöbb gyerek imádja.imádják ha grimaszolnak,imádják ha dobálják,imádják ha ugrálnak vele.szerintem inkább menj ki vagy próbálj meg örülni nekik.
5/8 anonim válasza:
Ha nem lenne jó babának, azt ő jelezné.Hagyd őket bolondozni.
6/8 anonim válasza:
Túl ijesztő fejet vág. :D Ez vicces. Azt hogy lehet? Igen túlreagálod és szerintem ez neked sem kellemes, mert jobb nyugodtnak lenni. Szerinted ha nem érezné jól magát akkor nem ordítana nevetés helyett?
7/8 anonim válasza:
Pszichológiából tanultuk, hogy az apák (szerencsére) teljesen máshogy játszanak a babákkal. Mi anyák agyontutjgatjuk őket, egyrészt azért ez is kell, de nagyon fontosak az úgynevezett apás játékok, mint például lóbálás, pörgetés, repülőzés, birkózás...stb, mert ezek kiválóan fejlesztik a baba egyensúly érzékét, jótékony hatással vannak az agyműködésére...stb. Ne nézz oda, mikor vadulnak, és kész! :-)
Én kimegyek a szobából, ha a férjem bokánál és csuklónál fogva pörgeti körbe a lányomat, mert nem bírom nézni. Ő meg hangosan kacag! :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy nevet! Néha a baba is meglepődött vagy megijedt fejet vág... na mindegy, majd megpróbálok kicsit lenyugodni :I
2009. dec. 13. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!