Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3.5 hónapos babám fülét ha...

3.5 hónapos babám fülét ha átlövetem, utána beletehetem az ő aranyfülbevalóját?

Figyelt kérdés

csak hogy ne a szúrós gyógyfülbevaló legyen benne...

vagy maradhat az benne nyugodtan?

2009. dec. 13. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Annak legalább 1 hónapig benne kell maradnia, hogy begyógyulhasson a seb. Ne felejtsd el rendszeresen fertőtleníteni, forgatni a fülbevalót miután belőtték, be ne gyulladjon.

Jó babázást :)

20/L

2009. dec. 13. 12:28
 2/8 A kérdező kommentje:

oké, na de mivel másabb ha a kórházban átszúrás után teszik bele a sajátját?!?!

na ezt nem értem.

2009. dec. 13. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól írta az első nem szabad kivenni és fertőtleníteni és forgatni nekünk a védőnő tetran kenőcsöt javasolt és jó is volt.
2009. dec. 13. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert ott tűvel bökik át, kifertőtlenítik, és aztán az előtte alkoholban kiáztatott fülbevalót teszik a fülbe.

Gondolod, hogy jól esne a gyereknek, ha a frissen átlőtt füléből ki akarnád rángatni a fülbevalót, amit belelőttek? Az egy friss seb, benne egy olyan fülbevalóval, aminek biztonsági cucc van hátul a kapcsán, és úgy kell leerőltetni.

Egyébként, ha rögtön a saját fülbevalóját szeretnéd beletetetni, akkor beszélj egy piercingessel, ott is tűvel böknek, és a saját fülbevalódat teszik a fülbe. Lehet, hogy van olyan, aki ilyen pici lánynál is elvállalja.

Első voltam.

2009. dec. 13. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja és arra mindenképp figyelj, hogy ez a fülbevaló orvosi fém, vagy arany legyen! Semmi más.
2009. dec. 13. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:

8 hétig maradjon az benne és semmivel sem kell kenni.

Az én babámnak semmi baja nem volt így.

2009. dec. 13. 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:

rendben.

csak az én kozmetikusom azért nem akarja betenni, csak később, mert h szúrni fogja hátul a kis fejét..., ezért is gondoltam h kicserélni lövés után... :S

2009. dec. 13. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondták, várjuk min. 6 hetet. Én egy nagyon apró bébifülbevalót lövettem be neki, 4 hós volt. Egyáltalán nem zavarta és ki sem pirosodott.
2009. dec. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!