Miért van az, hogy sokan elitélik azt aki 6 hó elött anyatejen kivül mást is ad a babának?
Mert tökéletesen elég az anyatej a babának és nem biztos hogy 3-4 hósan meg tudja emészteni pl. a krumplit vagy a répát a rostjai miatt. Ártalmas mert tönkre teszi a bélrendszerét, kiirtja a flórákat. Almával pedig egyáltalán nem jó kezdeni mert savas. Az én fiam 5 hós és csak szopik és elég neki, több mint 7 kg. Sok anya divatból nem akar szoptatni mert nyügnek tarja egyszerübb a tápszert beborítani a baba szájába. A fiam nem cumizik, cumisüveget se használunk és remélem tápszer se kell neki soha. Ez lenne az ideális.
Csak akarni kell!!!
Szia!
Én egyáltalán nem tudtam szoptatni a kicsimet. Azért mert ő egyébként is olyan bébi, aki lusta megdolgozni a kajcsiért, másrészt pedig autoimmun beteg vagyok és szteroidot kell szednem. Ez befolyásolta nagy mértékben a tejtermelődést. Így maradt a tápszer és kapunk női tejet az anyatejgyűjtőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!