Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák/Kismamák! Mit vegyünk...

Anyukák/Kismamák! Mit vegyünk a picinek?

Figyelt kérdés

Kedves Anyukák!

Remélem tudtok nekem segíteni.

A hétvégén babanézőbe megyünk,és fogalmam sincs hogy mit vegyünk a picinek!Mindene megvan,kérdeztük a pelenkát,de abból is van nekik bőven,a 20.csörgőt meg kisruhát nem akarom feleslegesen odavinni,és véleményem szerint lehet,hogy ami nekem tetszik az az anyukának nem,és csak a szekrény alján kötne ki.

Volt esetleg olyan általatok nagyon preferált vagy kedvenc dolog aminek tényleg örültetek,hogy kapatok,vagy megvettétek?Vagy valami hasznos dolog a babának?

Nekem még sajnos nincs gyerekem,így nem vagyok otthon ebben a témában.

Bármilyen ötlet jól jönne!

3000-5000 ezer ft értékben gondolkodom.

2014. márc. 4. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy szép kis pléd, belehímezve/belehímeztetve a baba nevét?
2014. márc. 4. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:

szia!

én őszintén szólva azt tartom a legobbnak, ha a családnak viszel valamit. pl. egy tortát/sütit, gyümölcslevet.

ha maradandó dolog jobb lenne, akkor pl. a takaró jó ötlet, de olcsóbban lehet textil pelusba is hímeztetni a baba nevét -nálunk ez még most is nagy kedvenc, pedig már 3,5 a nagy. vagy törülköző, kapucnis.

2014. márc. 4. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
én 3500 Ft-ért rendeltem világító teknőst a fiamnak a grandón keress rá, nagyon szuper imádja, zenél is világít is és plüss is :) tuti befutó
2014. márc. 4. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:

mi egy 2 hónapos babának popsitörlőt vittünk + egy jópofa csörgőt.

Szülők örültek a popsitörlőnek, abból sose elég :)

2014. márc. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!