Anyukák/Kismamák! Mit vegyünk a picinek?
Kedves Anyukák!
Remélem tudtok nekem segíteni.
A hétvégén babanézőbe megyünk,és fogalmam sincs hogy mit vegyünk a picinek!Mindene megvan,kérdeztük a pelenkát,de abból is van nekik bőven,a 20.csörgőt meg kisruhát nem akarom feleslegesen odavinni,és véleményem szerint lehet,hogy ami nekem tetszik az az anyukának nem,és csak a szekrény alján kötne ki.
Volt esetleg olyan általatok nagyon preferált vagy kedvenc dolog aminek tényleg örültetek,hogy kapatok,vagy megvettétek?Vagy valami hasznos dolog a babának?
Nekem még sajnos nincs gyerekem,így nem vagyok otthon ebben a témában.
Bármilyen ötlet jól jönne!
3000-5000 ezer ft értékben gondolkodom.
szia!
én őszintén szólva azt tartom a legobbnak, ha a családnak viszel valamit. pl. egy tortát/sütit, gyümölcslevet.
ha maradandó dolog jobb lenne, akkor pl. a takaró jó ötlet, de olcsóbban lehet textil pelusba is hímeztetni a baba nevét -nálunk ez még most is nagy kedvenc, pedig már 3,5 a nagy. vagy törülköző, kapucnis.
mi egy 2 hónapos babának popsitörlőt vittünk + egy jópofa csörgőt.
Szülők örültek a popsitörlőnek, abból sose elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!