Mi lehet az oka, hogy ennyire drasztikusan visszaesett a babám hízása?
Gondolom kezd beindulni a mozgásfejlődése.
Az én fiam sokkal többször evett még ennyi idősen, de minden baba más (és ő szopott, úgyhogy nem tudom mennyit, lehet még annyit se vett magához, mint a Te kicsid :)) Ha nem nyűgös, nem sír sokat, van elég pisis-kakis pelenka és nem fogy, addig szerintem nincs gond!
ez a normális, minden babánál így van ez... :)
számold csak ki, ha minden hónapban 800g-okat hízna, hány kiló lenne 1 évesen (13kiló mondjuk, az 2 éves súlya...)
ne aggódj :)
Mozog, és lehet, hogy most inkább hosszra nőtt.
A pisis -kakis pelus szépen megvan, ha nem lett sírósabb, nyűgösebb, akkor nincs baj.
Az én fiam az első három hónapban havi egy kilót hízott, így három hónapos korára 7,5 kg lett a gyöngyöm :)
Utána szintén drasztikusan lecsökkent a hízása, majd stagnált fél éves korára (nem duplázta meg a súlyát csak 9 hónaposan), kezdtük is a hozzátáplálást, de azzal Ti még alaposan ráértek :)
A boldog baba a lényeg, nem a nagykönyv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!