Jó babakocsi a Peg-Perego Pliko Switch?
Nekünk Pliko P3 Completo-nk van, mózessel és Primo Viaggo gyereküléssel. Behoztam, megmértem a mérlegen. Lábzsákkal együtt 8.8kg. Egy másik kérdésre már írtam, de akkor ide is megírom. Kisfiam születésétől fogva 3 éves koráig télen-nyáron simán belefért, pedig az egyik legmagasabb gyerek a bölcsödében, óvodában. A mózessel és a gyereküléssel kezdtünk, majd a sportkocsi rész fekve, majd fokozatosan felhajtva. Majd miután megszületett a kislányom (2.5 év van közöttük), kényelmesen elálldogált rajta a fiam a hátsó beépített fellépőn. Egyetlenegy negatívumot tudok megemlíteni, hogy göröngyös útra, erdőbe, kavicsra nem jó a kis kereke miatt.
De a pozitívumok: Talán ez az egyetlen valódi babakocsi ami befér a Swift csomagtartójába úgy, hogy még pakolni is lehet rá. Esernyőre összecsukva megáll a lábán támasztás nélkül kis előszobában is. Könnyű, 8.5 kiló (kupoláva, lábzsák nélkül). Amíg pici a baba és kocsival mész csak belepattintod a gyerekülést és közben fel sem ébred. Hihetetlenül strapabíró. Lassan 5 éve minden nap többször használom, de nem igazán látszik rajta. Még simán felnőne benne 2 gyerek. Egyik legjobb döntésünk volt, nem kellett külön mózeses babakocsit, sportkocsit, meg utazós esernyőre csukhatót venni.
Persze lehet venni külön nagy gumikerekűt, hatalmas kosárral a bevásárlásokhoz, de azt városban, lakásban nem tudnánk hol tartani. És kifejezetten jó volt, hogy el tudtuk vinni a babakocsit vidékre a nagyszülőkhöz is, mert lazán befért az autóba. Nagykerekű kocsi minimum 2x annyi helyet foglal. A sima esernyős meg nem lett volna elég amíg nem tudtak felülni a gyerekek. Valóban nem nagy az alsó kosara, de pont azért mert összecsukható. Én a bevásárlást úgy oldom meg, hogy részben az alsó kosarába rakodok, a maradékot meg szatyorban a tolókarra akasztom. A hátulján pedig ott lóg mindig a hozzá való pelenkázótáska, amibe szintén lehet pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!