Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó babakocsi a Peg-Perego...

Jó babakocsi a Peg-Perego Pliko Switch?

Figyelt kérdés
2008. júl. 22. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ hová kell. Városba biztos jó, mert könnyű, hamar össze lehet csukni. Nálunk a bolygókerék nem megy el a köves úton, csak a nagy vastag tömör gumi. Jó hosszú is, sokáig elfér benne a baba, bár szerintem ilyen árkategóriában találsz ennél jobbat is.
2008. júl. 22. 16:31
 2/3 anonim válasza:
Sajnos az volt az egyik legrosszabb döntésem, hogy megvásároltam egy ilyen babakocsit.. Kifejezetten nehéz (11 kg!!), ehhez még add hozzá a gyereked súlyát + ha esetleg a kosarában is van vmi.. Amibe egyébként alig lehet pakolni, mert bár óriási a mérete, annyira gyenge, hogy rögtön a földet súrolja és ettől kiszakad az anyag.. Szintén kifejezetten nagynak találom összecsukva is, mert attól hogy esernyőre csukható, még baromi nagy. Használat közben úgy zörög, csattog, hogy mindenki minket néz az utcán, szabályosan inog a gyerekem alatt, pedig ő egy kis súlyú gyerek inkább. Csak két kézzel lehet irányítani, de azt is nehezen, nem fordulékony, nehéz vele közlekedni. A kerekeit gyakran kell olajozni, mert nem fordulnak jól. Egyetlen pozitívuma, hogy kényelmes az ülés/fekvés a babának benne, amíg viszonylag kicsi. Jó párnás, puha. Amint viszont nagyobb lesz a gyerek, már alig fér el a karfa alatt a combja, a lába végig ér a lábtartóig.. Szerintem a Peg Perego kocsik között ez egy sajnálatosan elhibázott termék, elég drága is és egyáltalán nem éri meg az árát. Nagy reményekkel vásároltuk meg, aztán meg alig bírtam eladni..:( Szerintem ez az igazság ezzel a kocsival kapcsolatban.
2009. jún. 10. 22:34
 3/3 anonim válasza:

Nekünk Pliko P3 Completo-nk van, mózessel és Primo Viaggo gyereküléssel. Behoztam, megmértem a mérlegen. Lábzsákkal együtt 8.8kg. Egy másik kérdésre már írtam, de akkor ide is megírom. Kisfiam születésétől fogva 3 éves koráig télen-nyáron simán belefért, pedig az egyik legmagasabb gyerek a bölcsödében, óvodában. A mózessel és a gyereküléssel kezdtünk, majd a sportkocsi rész fekve, majd fokozatosan felhajtva. Majd miután megszületett a kislányom (2.5 év van közöttük), kényelmesen elálldogált rajta a fiam a hátsó beépített fellépőn. Egyetlenegy negatívumot tudok megemlíteni, hogy göröngyös útra, erdőbe, kavicsra nem jó a kis kereke miatt.

De a pozitívumok: Talán ez az egyetlen valódi babakocsi ami befér a Swift csomagtartójába úgy, hogy még pakolni is lehet rá. Esernyőre összecsukva megáll a lábán támasztás nélkül kis előszobában is. Könnyű, 8.5 kiló (kupoláva, lábzsák nélkül). Amíg pici a baba és kocsival mész csak belepattintod a gyerekülést és közben fel sem ébred. Hihetetlenül strapabíró. Lassan 5 éve minden nap többször használom, de nem igazán látszik rajta. Még simán felnőne benne 2 gyerek. Egyik legjobb döntésünk volt, nem kellett külön mózeses babakocsit, sportkocsit, meg utazós esernyőre csukhatót venni.

Persze lehet venni külön nagy gumikerekűt, hatalmas kosárral a bevásárlásokhoz, de azt városban, lakásban nem tudnánk hol tartani. És kifejezetten jó volt, hogy el tudtuk vinni a babakocsit vidékre a nagyszülőkhöz is, mert lazán befért az autóba. Nagykerekű kocsi minimum 2x annyi helyet foglal. A sima esernyős meg nem lett volna elég amíg nem tudtak felülni a gyerekek. Valóban nem nagy az alsó kosara, de pont azért mert összecsukható. Én a bevásárlást úgy oldom meg, hogy részben az alsó kosarába rakodok, a maradékot meg szatyorban a tolókarra akasztom. A hátulján pedig ott lóg mindig a hozzá való pelenkázótáska, amibe szintén lehet pakolni.

2010. nov. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!