Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chicco, Peg Perego vagy...

Chicco, Peg Perego vagy Quinny babakocsi?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék ami könnyű,egy mozdulattal a kocsiba tudom tenni és amihez nagy hordozót lehet venni.Igaz minden hordozóra azt irják hogy 0-13 kg-ig de mégis láttam

már kicsit és nagyobbat is. A Quinny nagyon tetszik viszont a másik a 2márkát is jónak találom. Irnátok tapasztalatokat mindről? Jót és rosszat is(ha van rossz).

2011. márc. 16. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én egy ősrégi Peg Peregot kaptam kölcsön. ha jól tudom, már 3 gyerek használta, az enyém volt a 4., és nagyon tetszett! gyakorlatilag elnyűhetetlen, tágas, kényelmes.
2011. márc. 16. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Chicco!!!! Szerintem a legjobb márka. Nekem ez volt álmaim babakocsija, de sajnos, a férjem a válság miatt pont a terhességem alatt lett munkanélküli. Szerencsére kaptunk egy régebbi Chicco-t, de imádtam. Itt a sportülést kell fordítani, így a bolygó kerék mindig elöl van. Bnőmnek van, imádja!!!

[link]

2011. márc. 16. 14:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon szép az Chicco amit belinkeltél. Esélyes lett:-)
2011. márc. 16. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Örülök. Azóta is ez a legszebb kocsi számomra, és azóta is vágyok rá, de mi már lassan elhagyjuk a babakocsit.
2011. márc. 16. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

szia!

Quinny szerintem :-) a Buzz és a Speedi például jó járgány és a maxi cosi hordozó pedig szuper amit rá lehet tenni!a Peg Peregonak keskenyebb és nehezebb is a hordozója a Chicco nekem sosem tetszett de ízlések és pofonok :D

2011. márc. 16. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Peg Perego. Mindegyik kocsink Peg Perego volt. De a Chicco is jónak tűnik, de a Quinny nem igazán jön be.
2011. ápr. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!