Chicco, Peg Perego vagy Quinny babakocsi?
Olyat szeretnék ami könnyű,egy mozdulattal a kocsiba tudom tenni és amihez nagy hordozót lehet venni.Igaz minden hordozóra azt irják hogy 0-13 kg-ig de mégis láttam
már kicsit és nagyobbat is. A Quinny nagyon tetszik viszont a másik a 2márkát is jónak találom. Irnátok tapasztalatokat mindről? Jót és rosszat is(ha van rossz).
Chicco!!!! Szerintem a legjobb márka. Nekem ez volt álmaim babakocsija, de sajnos, a férjem a válság miatt pont a terhességem alatt lett munkanélküli. Szerencsére kaptunk egy régebbi Chicco-t, de imádtam. Itt a sportülést kell fordítani, így a bolygó kerék mindig elöl van. Bnőmnek van, imádja!!!
szia!
Quinny szerintem :-) a Buzz és a Speedi például jó járgány és a maxi cosi hordozó pedig szuper amit rá lehet tenni!a Peg Peregonak keskenyebb és nehezebb is a hordozója a Chicco nekem sosem tetszett de ízlések és pofonok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!