Miután kiderül a tejérzékenység a babánál kb mennyi idő mig javulás látható? (étvágy, ekcéma)
én tejallergiás vagyok (de fogyasztok...) azt is mondták az orvosok és úgy is tapasztalom, hogy 2-max 3 hét alatt ürül ki a szervezetből a tej :)
kisfiamnak "csak" hasmenése volt a tejtől, neki másnap már kutya baja volt
Szia!
Az én babám pici kora óta tejfehérje-érzékeny. Javulás csak akkor következett be, amikor én kizártam minden tejterméket az étrendemből (a babám anyatejes, és ugye átmegy a tejfehérje az anyatejbe). Ahogy nulldiétába kezdtem, kb. 3-4 nap múlva egyre ritkábban volt véres a széklete (előtte szinte folyt a véres hasmenése).
Amúgy a gasztrós dokink azt mondta, hogy 2-3 hét alatt ürül ki teljesen a tejfehérje a szervezetből. Tehát ha nulldiétába fogsz, az igazi eredmény 3 hét múlva lesz látható. Persze mindez csak akkor igaz, ha anyatejes a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!