Jár valaki ezért gyógytornára?
Nekünk csak nyaki hipotónia volt, ami annyiban nyilvánult meg, hogy felültetésnél lógott hátra a feje illetve C tartás volt még. 2 éves koráig úgy jártunk, hogy a fenti ok miatt 5 alkalom kellett mire rendbe jött, 6 hónaposan kontroll, kommandózva kúszott, 10 hónaposan mászni tanítottuk 3 alkalommal, 2 hónap múlva kontroll, és amikor elindult kontroll, hogy milyen cipője legyen.
Ha lesz tesó, tünet nélkül is viszem, mert a Dévényes gyógytornászunk olyan dolgokat is észre vett, amiket sem a doki, sem a védőnő, sőt, a fejlődés neurológia sem. Ahová 2. alkalom után vissza sem vittem, olyan stílusban beszéltek és kezelték volna a fiamat, hogy felöltöztettem mielőtt a dokinő megvizsgálta volna és eljöttünk.
Én a legkisebbre abszolút vinném, nem tudom, ez milyen betegség nálatok. Mit lehet tudni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!