Tudsz másik lázcsillapító kúpot babáknak mint a Germicid-c?
Noraminophenazoni az a germicid helyett lesz majd 3 éves kortól.
én a mexalent, nurofent és a Noraminophenazonit szoktam váltogatni 4 óránként (egyébként a germicidet csak 8 óránként lehet, nem hat!), de enyém nagyobb.
viszont én azt tettem mindig, hogy bementem a gyógyszertárba, elmondtam milyen vényköteles van itthon és azokhoz szeretnék más hatóanyagú szirupokat/ kúpokat.
eddig mindig tudtak segíteni ;) és egyébként van több is amit nem reklámoznak, így olcsóbb is és ugyanolyan jó. szóval megéri a gyógyszertárban megkérdezni
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Elmegyek vele az orvoshoz, mert éjjel is váltófürőzni keleltt, igaz kb 5 percig bírta benne, és nem is vitte le csak 38,5-ig a lázát, pedig mégegy kúpot is kapott...
És köhög is....
Igazából nem értem,hogy miért nem viszi le a lázát a germicid, pedig az van a betegtájékoztatón,hogy erős lázcsillapító...
Kiváncsi vagyok,mit mond az orvos....
Most jöttem a gyerekdokitól. Ő is antibiotikumot írt fel neki és egy másik lázcsillapítót, ami erősebb a germicidnél.
Ezeket váltottam ki plusz egy doboz nurofen kúpot. Kiváncsi vagyok, estére ha felmegy a láza, ez az erősebb lázcsillapító segít e, vagy megint váltófürdő fog kelleni...
Utolsó: A fiamnak 7 napig kell antibiotikumot szednie.
Nagyon sokan voltak a rendelőben, szó szerint tömegnyomor volt...
Noraminophenazoni újszülött kortól is van (alacsonyabb hatóanyagtartalommal).
Jobbulást a gyermeknek, kedves Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!