Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki járt bőrgyógyásznál...

Aki járt bőrgyógyásznál hajhullás miatt, mit tanácsolt?

Figyelt kérdés
Tudom hogy természetes jelenség 4 hónappal a szülés után, de annyira aggódom hogy megkopaszodom. Alig merek már hajat mosni. Mennyi ideig tart még?
2009. dec. 12. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Keresd fel a háziorvost érj egy vérvételt a bőrgyógyászaton nem csinálnak semmit.
2009. dec. 12. 13:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg arra lennék kíváncsi megéri-e elmenni, csinálnak-e valami különleges vizsgálatot vagy írnak-e valami speciális szert. Vagy csak ugyanazt mondanák, amit a háziorvos tanácsolna?
2009. dec. 12. 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Azt mondják a baba 6-8 hónapos koráig tart, de utána visszanő. Az én kisfiam 5 hónapos múlt és már azt veszem észre, hogy nem olyan mértékű a hullás mint 1 hónappal ezelőtt. Én is nagyon aggódtam, hosszú a hajam, a ház állandóan tele van vele, a kicsi kezébe is állandóan találok, ezért megyek hétfőn és levágatom rövidebbre, hiszen a kevés haj nem is mutat jól hosszún:-(

Szerintem ne aggódj, abba fog maradni, csak pár hónap még. Úgysem tudnak mint csinálni. Állítólag a szervezetből ürülő férfi hormon az okozója. Bármit tehetsz, nem fog használni.

2009. dec. 12. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A lányommal jártam a bőrgyógyászaon.Elküldték góckeresés céljából fogászatra,ott kapott beutalót panoráma röngenre.Teljes vérkép és vizelet vizsgálat,és fül orr gégészet.Ott is elküldték arcüregi röngenre.Nőgyógyászatra csak azért nem,mert még szűz.Írt egy oldatot amivel minden este be kell kenni a fejbőrét.

A haja ugyan úgy hullik.....

2009. dec. 12. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
13.30-as vagyok.Az lemaradt,hogy minden lelete negatív lett.
2009. dec. 12. 13:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Előre is bocsi a kijelentésemért : húú akkor nem csak én küzdök ezzel a problémával :)) Az én hajam is hosszú, és iszonyúan hullik, és tényleg mindenhol van belőle. 4 hónapos a kislányom. Valahol azt olvastam hogy ez rövid ideig tart, és természetes, mint ahogy terhesség alatt is dúsabb (persze rám ez nem vonatkozott :)) Azért én is tartok tőle hogy meg kopaszodom :( Rövidre vágatni viszont nem szeretném. Én is tanácstalan vagyok.

Sajnálom hogy nem segíthettem!

2009. dec. 12. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, lehet venni a gyógyszertárba Revalid ampullát próbáljátok ki.
2009. dec. 12. 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Elmúlik, bár tudom, ezt most nehéz elhinned. Majd megbolondultam, annyi hajam kihullott. Kb. 6-7 hónapos volt a lányom, amikor alábbhagyott a hajhullás. most 9 hónapos és egyáltalán nem hullik, sőt ugyanolyan dús, mint azelőtt volt. Majdnem elmentem bőrgyógyászoz, már megvolt a beutalóm is, csak valahogy nem jött össze, így utólag hálistennek, hisz tényleg fölösleges lett volna. Kitartás!
2009. dec. 12. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Én voltam vérvételen: negatív

A bőrgyógyász azt mondta, hogy NE SZOPTASSAM tovább a fiamat, mert addig bármit is szedek hajhullás ellen, úgysem hat, mert ez hormonális, és hullani fog továbbra is.

11 hónapos múlt a fiam.

Cicifüggő a fiam, naponta 8-10x szopik és nem tudom csökkenteni a szopások számát.

Fogytam is jó sokat.

Én is tanácstalan vagyok, hogy akkor most hogyan is tovább.

2009. dec. 12. 16:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem már el is múlt 1 éves a lányom, ezért én először a háziorvosomat kerestem meg. A vérvétel semmit nem mutatott ki (nincs gyulladás, sem semmi), ezért én is tanácsalan vagyok. Azaz ... mégsem, mert tanács akad bőven, de én a Revalidot fogom kipróbálni, azt hiszem arról hallottam a legtöbb - meggyöző - dolgot.
2009. dec. 12. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!