Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél év körüli babától...

Másfél év körüli babától kellett valakinek közületek távol lenni kb. öt napig kórház miatt?

Figyelt kérdés
Szóval most 10 hónapos a lánykám de lesz egy pajzsmirigy ciszta műtétem. Doki azt mondta még kb. fél évet várhatunk, addig had szopizzon csak. De már most félek mi lesz vele. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy bírta a pici? Nemsokára megyek talp reflexológiára hátha az segít és nem kell műteni, bár nem igazán bízom benne.
2014. márc. 1. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ja lemaradt..és tök jól viselte bár ő már akkor nem szopott!
2014. márc. 1. 20:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Én le szeretném szoktatni addigra a szopiról, mert a doki azt mondta abban a pillanatban ahogy elaltat elapad a tejem. Akkor meg legalább szokjon hozzá a drágám amikor még otthon vagyok. Jó olvasni azért, hogy jól viselik a manócskák a helyzetet. :)
2014. márc. 1. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekünk 5éves, 3éves és 15hónaposak voltak a gyerekeink mikor 10napos külföldi útra mentünk férjemmel.(munka)

Csak a nagyot vittük magunkkal, a két kisebb szüleimmel maradt. Iszonúan hiányoztak, azóta sem hagytam őket ennyi időre egyedül- és nem is fogom- de egyébként ők nagyon szuperül érezték magukat a mamáéknál. Hozzátartozik, hogy közel laknak a mamáék, és sokat találkozunk, sokszor jövünk megyünk hozzájuk. (ennyi időre azelőtt és azóta sem voltak ott egyedül egyébként) Állatkertbe voltak, meg csomó programot szerveztek a mamiék nekik. :)

2014. okt. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!