Nem jól kötöm fel babámat a Nandu hordozókendőbe, hogy mindig megfájdul a hátam az első 10 percben?
szia, én hozzáértő kendősöktől úgy tudom, hogy a nandu nem éppen a legkényelmesebb választás, se neked se a babának. Nem tudom mennyi idős a kisfiad, de szerintem nézd meg inkább ezt a másik kendőt, és hordozót:
A kislányom 3 hónapos, a fent belinkelt kendőt hazsnáljuk és nagyon kényelmes nekem is neki is, és egészséges az anyaga miatt rugalmasan mégis stabilan körbeöleli, órákat tud benne aludni, és az én hátam se megy szét. Persze azért ha sokat van rajtam egymás után akkor érzem a hátam, dehát szerintem olyan nincs hogy ne fáradjunk el :)...
Szia,
en is hrdozom a kislanyomat, 4 honapos , szinte 7 kg, mar kezd nehez lenni. Azt mondjak, 6-8 kg folott ajnalott haton, Nehez , de meg lehet tanulni. A mamami.hu oldalon sok kotestechnikat lathatsz
Blanka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!