Babakeksz, kenyérhéj, piskota, kiflivég a baba kezébe? Én nem merem.
Figyelt kérdés
Probáltam neki adni,a kekszből ott volt egy lerágott nagy darab a szájában,kényérhéj,kifli vég szintén.Annyira félek,hogy megfullad,pedig látom rajta,hogy tetszik neki a dolog.Ti hogy meritek?A kukit még nem probáltam azzal lehet bátrabb.2009. dec. 11. 22:08
11/19 A kérdező kommentje:
Hipp-es babakekszet adtam és ott volt a nagydarab a szájában.Nehezen olvad.
2009. dec. 11. 23:28
12/19 anonim válasza:
6-7 hónapos kora óta kap ilyeneket, soha nem volt baj. HA öklöndözik, vagy teletömi magát belenyúlok a szájába és kiszedem a felesleget. Ennyi.
13/19 anonim válasza:
Szia!
Én megértelek, én sem merem. Különösen azóta félek, amióta a Reggeliben hallotam annak a családnak a kálváriáját, akinek az 1 éves kisfia félrenyelt egy szőlőszemet. Biztosan ritka az ilyen, de amíg nincs őrlőfoga addig én is tartózkodom az ilyenektől. Tehát nem vagy egyedül. :-)
14/19 anonim válasza:
Én sem nagyon merem!
Az enyém 9 hónapos, tegnap amíg főztem a vacsit, kint ült velem az etetőszékben,. a kezébe adtam egy hIPP babakekszet, de simán félrenyelt tőle és köhögött.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Két utolsó válaszoló,vettem ma kukit,tetszik neki és elolvad a szájában.Nem kell annyira félni.Majd bio boltban azért nézek valami egézségesebb kuki fajtát.
2009. dec. 12. 10:21
16/19 anonim válasza:
Vegyél bulátát vagy biokölest, az is elolvad. 11 hónapos babám imádja!
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. dec. 12. 20:47
18/19 anonim válasza:
Én úgy adtam a kisfiamnak a kiflit, hogy előtte 1 napig kint volt a szekrényen száradni. Ő nagyon szerette így csócsálgatni, és én sem féltem, mert nem tudott belőle harapni. A fogínyének is jó volt, amikor jöttek a fogai.
19/19 anonim válasza:
A bioköles az én babámnak nem ízlett.
A Lidlben szoktam neki venni a kukit, az nem annyira sós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!