Mik az újszülöttnek szükséges életbevágó dolgok? Párom elhagyott, pénz nulla.
azon gondolkodom ha jön a baba, ismerősöktől próbálok most ruhákat, hálózsák, pólya, ilyesmiket begyűjteni.
kaptam már rágókát is :)
hoznak majd légzésfigyelőt is.
a pelenkázást majd megoldom az ágyamon.
a kiságy sem tudom életbevágó e, vagy mi lenne ha mellettem aludna?
valaki tudna írni egy listát, tényleg csak a legeslegszükségesebbekről?
májusban jön a baba :)már úgy gyomoznám :)
a védőnőt még csak most fogom megismerni, mert nálunk az fog kijárni, aki a kórházban dolgozik, szóval akihez eddig kellett járni, neki befejeződik lassan rám nézve a feladata
szóval egy kiságy 3 évet is kiszolgál? akkor látom arra célszerű befektetni
Én csap alatt biztos nem fürdetnék. Akkor vegyél egy kis lavórt vagy valamit a 100Ft-os boltban az is sokkal jobb mint a csap alatt.
Nálunk anyuéknál volt az így tényleg alig feküt benne egy év alatt, de alig bírta már el 1,5 évesen.
Egyébként itt tudsz cserélgetni.
Ne bántsátok már szegényt! Nem tudjuk, hogy mi van a háttérben!! Én nagyon becsülendőnek tartom, hogy nem az abortuszon gondolkodik. Segítséget kér tőlünk, nem ítélkezést! Mi vettünk pelenkázót, elég olcsó volt, ikeás. Nem is akartam drágát,mert nem sokáig kell. Az elején használtuk, aztán szétszedtük. Én is mindig az ágyon pelenkázom, sokkal nagyobb a hely, és biztonságosabbnak érzem. Szerintem cumisüveg még nem fontos, az ráér akkor is ha úgy látod hogy ne adj isten nem lesz tejed. Ezen legalább addig spórolsz. Ami szerintem fontos:
textil pelenka
vízhőmérő
hőmérő
ruhák ( egyértelmű :) )
babakocsi
cumi (ellene voltam, de azért jó ha van 1 otthon)
hintőpor, alkohol, fürdető, (orvos felírja)
vatta
kiságy (jó ha van)--> lepedő, takaró, rácsvédő
körömvágó olló
Annyira akartam segíteni, de szerintem jó pár dolgot kihagytam. Azért valamennyire remélem sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!