Nektek mi a véleménytek azokról akik amíg alszik a baba elszalad boltba?
Figyelt kérdés
Nem vitát szeretnék gerjeszteni. Csak az egyik fórumon beszélgettem egy anyukával és alvás időbe elmegy a szembe lévő boltba. Én nem merném megtenni bátor dolognak tartom.2014. febr. 26. 14:12
21/26 anonim válasza:
Mivel nekünk hatalmas veeményesünk van, ahol nyáron egész nap kint vagyok(kb 200 méterre a háztól), akkor is ha bent alszik a baba, így nem tartom nagyobb kihágtásnak azt sem ha elugrunk néhány dologért a boltba kocsival, amíg alszik.
Ha a kertben vagyok, ugyanúgy nem látok rá,semmivel nem másabb ennél elmenni a boltba. Személy szerint semmi problémám ezzel,és nem is érdekel ki mit gondol róla. Ha felébred az ágyában max nézelődik addig, de az esetek többségében tudom, hogy nagyjából mikor ébred.
22/26 anonim válasza:
Kertes házunk van és kutyánk,ki szoktam menni rendezkedni,amíg alszik a másfél évesem. Ilyenkor tudom csak tenni a dolgom. Nem rettegek attól,hogy kigyulladt a ház és hasonló "bármikor megtörténhet" jelenségektől. 5 percre van a bolt,oda már nem mennék át,törtek már be hozzánk fényes nappal,szerencsére nem voltunk otthon. Nem értem,hogy valaki miért nem mer kimenni a ház elé,amikor a gyereke nyugalomban alszik. Ha mellettünk lenne a bolt,tuti átmennék,nem hiszem,hogy pont akkor csapódik be egy meteorit a házunkba,vagy repül be az ablakon egy egyszarvú,aki megsebzi a fiamat.
23/26 Gabi86 válasza:
Nekünk is nagy kertünk van és nyáron született a lànyom és én volt hogy kinn borsót szedtem amig ő a szobájàban aludt.volt hogy màr sírt mikor beértem,pedig töbször bementem megnézni hogy fenn van e.most is van hogy kimegyek a kertbe(viràgod ültettem a minap) vagy kutyàzom egyet mert ha a lányom fennt van nem tudok velük úgy foglalkozni.én is csak az én esetemet írom le és nem alkotok véleményt.mindenki maga tudja.
25/26 anonim válasza:
Akinek akkora háza van, hogy nem vesz észre egy tüzet, az vegyen füstjelzőt.
26/26 anonim válasza:
Panelban lakunk, második emeleten. Mikor babám visszaalszik akkor leugrok a bejárattól 3m-re lévő üzletbe apróbb dolgokért,mert egyedül vagyok. Nehéz lenne babával és táskával. 5 percet sem vesz igénybe az egész. Tudom,hogy mikor alszik mélyen,így bátran lemegyek. De volt,hogy nem mertem,főlegmikor hasfájós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!