Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mi a véleménytek...

Nektek mi a véleménytek azokról akik amíg alszik a baba elszalad boltba?

Figyelt kérdés
Nem vitát szeretnék gerjeszteni. Csak az egyik fórumon beszélgettem egy anyukával és alvás időbe elmegy a szembe lévő boltba. Én nem merném megtenni bátor dolognak tartom.
2014. febr. 26. 14:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%

Mivel nekünk hatalmas veeményesünk van, ahol nyáron egész nap kint vagyok(kb 200 méterre a háztól), akkor is ha bent alszik a baba, így nem tartom nagyobb kihágtásnak azt sem ha elugrunk néhány dologért a boltba kocsival, amíg alszik.

Ha a kertben vagyok, ugyanúgy nem látok rá,semmivel nem másabb ennél elmenni a boltba. Személy szerint semmi problémám ezzel,és nem is érdekel ki mit gondol róla. Ha felébred az ágyában max nézelődik addig, de az esetek többségében tudom, hogy nagyjából mikor ébred.

2014. febr. 26. 19:00
 22/26 anonim ***** válasza:
80%
Kertes házunk van és kutyánk,ki szoktam menni rendezkedni,amíg alszik a másfél évesem. Ilyenkor tudom csak tenni a dolgom. Nem rettegek attól,hogy kigyulladt a ház és hasonló "bármikor megtörténhet" jelenségektől. 5 percre van a bolt,oda már nem mennék át,törtek már be hozzánk fényes nappal,szerencsére nem voltunk otthon. Nem értem,hogy valaki miért nem mer kimenni a ház elé,amikor a gyereke nyugalomban alszik. Ha mellettünk lenne a bolt,tuti átmennék,nem hiszem,hogy pont akkor csapódik be egy meteorit a házunkba,vagy repül be az ablakon egy egyszarvú,aki megsebzi a fiamat.
2014. febr. 26. 19:32
 23/26 Gabi86 ***** válasza:
68%
Nekünk is nagy kertünk van és nyáron született a lànyom és én volt hogy kinn borsót szedtem amig ő a szobájàban aludt.volt hogy màr sírt mikor beértem,pedig töbször bementem megnézni hogy fenn van e.most is van hogy kimegyek a kertbe(viràgod ültettem a minap) vagy kutyàzom egyet mert ha a lányom fennt van nem tudok velük úgy foglalkozni.én is csak az én esetemet írom le és nem alkotok véleményt.mindenki maga tudja.
2014. febr. 26. 20:25
 24/26 Gabi86 ***** válasza:
68%
Bocsi viràgot
2014. febr. 26. 20:26
 25/26 anonim ***** válasza:
53%
Akinek akkora háza van, hogy nem vesz észre egy tüzet, az vegyen füstjelzőt.
2014. febr. 27. 19:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Panelban lakunk, második emeleten. Mikor babám visszaalszik akkor leugrok a bejárattól 3m-re lévő üzletbe apróbb dolgokért,mert egyedül vagyok. Nehéz lenne babával és táskával. 5 percet sem vesz igénybe az egész. Tudom,hogy mikor alszik mélyen,így bátran lemegyek. De volt,hogy nem mertem,főlegmikor hasfájós volt.
2014. febr. 27. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!