Nektek mi a véleménytek azokról akik amíg alszik a baba elszalad boltba?
Figyelt kérdés
Nem vitát szeretnék gerjeszteni. Csak az egyik fórumon beszélgettem egy anyukával és alvás időbe elmegy a szembe lévő boltba. Én nem merném megtenni bátor dolognak tartom.2014. febr. 26. 14:12
11/26 anonim válasza:
Hát ha látom, hogy ég a ház, akkor felugrok a cifrafosásból is, de ha boltban vagyok ugyebár nem látom mi van otthon. Tűz pedig bármikor lehet.
12/26 anonim válasza:
Kertes házban lakunk, max az udvarra, vagy a kapuig megyek ki. Az enyém is jó alvó, és ha felébred sem lenne gond a kiságyban, de mi van ha tűz üt ki. Nálunk a gyerekek előtt volt már elektromos tűz, a vezetékek gyulladtak ki. Vagy ha betörnek. Tudom ezeknek igen kicsi a valószínűsége, de ha mégis... és ha velem történne valami útközben, azt se tudják hogy a gyerek otthon van. Vagy mi van ha elromlik a zár, eltörik a kulcs akármi, a gyerek bent én kint.
13/26 anonim válasza:
Én nagyos fosos vagyok ilyen téren. Nálunk az ovi 10 méterre van, de oda sem merek elmenni, mindig arra gondolok, hogy történik velem valami és senkinek nem jut eszébe, hogy a gyerek itthon van, elvisz a mentő, kulccal a zsebembe és mire a párom hazaér a gyerek a lelét is kiordíthatná. A párom szerint már beteges ez a gondolkodás, de én ilyen vagyok.
14/26 anonim válasza:
Én rendszeresen csináltam ilyet, kutyákat levittem, vagy a szembelévő boltba vagy pékségbe leszaladtam.
15/26 anonim válasza:
Én nem merném megtenni, főleg egy, másfél év alatti gyereknél, mert a környezetemben több spontán légzésleállás is volt. Anyu például a testvéremet 10-15 percre otthon hagyta a déli alváskor, amíg elhozott az oviból. Én ezt nem merném.
16/26 anonim válasza:
Én nem merném. Egyrészt velem is történhet akármi. Másrészt megint más, hogy otthon elkap a cifrafosás (ennél a remek példánál maradva), de attól még érzékelem, ha valami gond van.
Ettől függetlenül viszont nem alkotok véleményt arról, aki máshogy csinálja. Ahogy előttem is írták, a saját gyerekéért ő felel.
17/26 anonim válasza:
Családi házban lakunk, de max a kapuig merek kimenni, az 10 méter, és a babaszoba be van kamerázva, hangos a kijelzője, minden mozdulatát hallom és látom kint is. Én is a tűztől félek, vagy esetleg kifigyel egy betörő és bemegy a házba... szóval nem merem ott hagyni.
18/26 anonim válasza:
Soha! Bármi történhet. Olyan bukós babám van amikor 1-2 hónapos volt a konyhába se mentem ki nélküle.
19/26 anonim válasza:
Mondjuk akinek nem kertes háza van, az az emeleten se hagyja a gyereket a szobájában? Ha mondjuk a fürdő meg a földszinten van? Vagy mi? Mert mi van, ha kigyullad a tetőtér, de lent a konyhában fel sem tűnik?
20/26 anonim válasza:
Mármint nem FÖLDSZINTES kertes háza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!