Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a pampers...

Mi a különbség a pampers active baby és a pampers premium care között?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ára...állítólag nagyon jó a Premium Care.Méhkas szerkezetű a pelenka,ezáltal nagyon jó a nedvszívó képessége.Plusz sensitive.
2009. dec. 11. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
A premium care vékonyabb és abban már balzsam van, az activ babyben még parfümöt használnak. A premium care elvileg gyorsabban vezeti el a folyadékot. Ezek miatt drágább is.
2009. dec. 11. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Valóban az ár.

És az active baby 10000000* jobb!!!!!!

Kipróbáltam ezt a "csoda" pelenkát..hát,alig vártom már h elfogyjon még mindig van pár darab.

Sz@rt se ér!

Sokkal jobban meg vagyok elégedve az active-al!

2009. dec. 11. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:

HÁt én a pampersről csak rosszat tudok mondani!

Tudom nem ez volt a kérdés de nálunk kiengedte oldalt a kakit.Nálatok hogy vált be ez a pelenka?Vékonyabbnak is találom mint a liberot.Nemtudom de szerintem iszonyatos egy pelenka.De tudom kinek mi.

2009. dec. 11. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

mi az active babyt és ezt is használtuk, az activ jobb:) szerintem

2009. dec. 11. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek a 15:32-sel. Annyi a különbség, hogy mi már elhasználtuk amit vettem ;)!
2009. dec. 11. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon jól bevállt a pampers aktív baby,de még jobb a pampers-es narancssárga csomagos(a neve nem ugrik be)

A liberó viszont nekünk nagyon NEM VÁLT BE!!!

Mi meg pont,hogy azt várjuk,hogy fogyjon már el... :(

Nekem pont a "vékonysága" miatt tetszik,mert nincs akkor csomag szegény gyerek lába közt,a nedvszívás nem a méreten(vastagságon) múlik! ;)

Ahány baba(mama) annyi féle... ;)

2009. dec. 11. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen így vagyunk mi is mint az utolsó válaszoló. Libero nem jött be nekünk, Pempers activ baby is szuper, most az van, előtte meg a narancssárga volt. :)
2009. dec. 12. 06:32
 9/9 anonim válasza:
Én a premium care-re szavazok, mégpedig azért, mert mikor kisebb volt a kisfiam, általában hígabb volt a kakija. Ebben van egy olyan hálós réteg, mint a new born pampersben, és ez végülis "távol tartja" a kakát a fenekétől. Sosem hagytam benne fetrengeni, de elég volt, ha 5-10 perccel később vettem észre, már tiszta vörös volt a feneke...Ezzel nem.
2010. febr. 2. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!