Kivel fordult ez mar elo? Mar 2 szer is elofordult mindketszer este, hogy a most 4 honapos babam ugy sirt, hogy eloszor tiszta voros lett. Fujta kifele a levegot es ugy lattam nem sziv vissza levegot.
Figyelt kérdés
Utana elkezdett a babam kicsit kekulni gondolom a levegohiany miatt ezekutan mintha megmervedett volna nem mozdult.Nagyon
megilyedtunk de ez kb 20-30 masodpercig tartott.Reflexbol a ferjem elkezdett levegot fujni a szajaba es akkor ujra elkezdett lelegezni.
#Fuldoklas #levegohiany
2014. febr. 25. 01:54
11/21 anonim válasza:
Espumisan is hasfájásra van, ahogy még sok másik csepp, érdemes kipróbálni nektek melyik válik be. Nálunk mint utólag kiderült a tejcukrot nem tudta lebontani babóka. Nekünk erre való cseppet a doki javasolt.
12/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat de en leginkabb a fulladas ellen kernek tanacsokat.
2014. márc. 6. 23:32
13/21 anonim válasza:
Igen,de nem gondolod,hogy ha a hasfájás miatt sír,akkor azt ha megoldjátok utána nem kell a fulladástól se tartani?
Már bocs az offért.
Egyébként én sosem hagytam,hogy odáig fajuljon,hogy belelovalja magát.
Azért kell megoldani vagy legalábbis megpróbálni a gondját megoldani.
Én nem vagyok az a kikapkodós típus,de ettől én is félnék.
2 gyerekes anyuka
14/21 anonim válasza:
Sztem is jobban jársz, hogyha a sírás okát próbálod megkeresni és megszüntetni, ahelyett hogy a különböző következmények tüneti kezelésére törekedsz, mert abból mindig lesz újabb
15/21 A kérdező kommentje:
Probaltam megoldani,hogy ne fajjon a hasa de hol jobb hol rosszabb.Azt mondjak 3-6 honapos kora kozott kinovik a hasfajos korszakot.O most 5 honapos.Mintha kicsit jobb lenne de nem akarom elkiabalni.Azt mondjak alltalaban fiuk hasfajosabbak.
2014. márc. 18. 00:53
16/21 anonim válasza:
Az én kisfiam olyan sirós volt. Hányszor rászóltam sirás közben, vegyél levegőt . vett levegőt, de nem, már én éreztem ugy hogy rögtön elájulok. Akkor egy pillanat alatt jutott eszembe, egy kispohárba gyorsan hideg vizet engedtem, és a kis arcocskájába loccsintottam, és azonnal elállt a sírás. Rám nézett, és csak nézett, de már nem sirt, és vett levegőt. Akkor azt megbeszéltük, hogy ha ezután sem vesz levegőt, mindig jön a kis hidegviz . Utána már elég volt a pohárért nyulni, és nem soká már nem volt szükség még arra sem. Rendesen vett levegőt.
17/21 A kérdező kommentje:
Hany honapos volt akkor a babad?
2014. márc. 28. 01:21
18/21 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdezem,hogy hany honapos a babad mert az enyem amikor ez tortent egyszer 3 honapos egyszer 4 honapos volt.Allitolag ebben a korban ez meg nem hiszti hanem valamijuk faj.Es szerintem a fajdalom ellen nem jo a hideg viz.De lehet,hogy tevedek.Azert varom a valaszodat.
2014. márc. 28. 05:38
19/21 anonim válasza:
Gyerekeknél ilyen előfordul. Ijesztő amúgy tényleg. Nővérem fia volt ilyen. És bizony hisztiből csinálta, még picit nagyobbacska korában is. Volt hogy ő is elkékült. Párszor az én gyerekeimnél is előfordult, olyankor rá szoktam fújni az arcára és olyankor vettek levegőt. Durva esetekben arcon lehet fröcskölni pici vizzel is.
20/21 A kérdező kommentje:
Valakinel mar elofordult ilyen koran par honapos korban?
2014. márc. 29. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!