Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Félhet az 1 éves kislányom...

Félhet az 1 éves kislányom olyan dologtól amit én nem látok például szellemtől?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 12:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
13:22-es vagyok. Ezektől a sztoriktól teljesen libabőrös lettem... Az utolsó kettőre értem. Akkor tényleg létezik...
2009. dec. 11. 13:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy a 3 éves unokaöcsém mit mondott!Én is libabőrős lettem meg este ahogy a kislányom mutogatott a "semmire" és nagyon sírt! Azért jó lenne ha nem lenne több ilyen:-)
2009. dec. 11. 14:12
 13/20 A kérdező kommentje:
A kislányom már 2,5 hónapja meg lett keresztelve!
2009. dec. 11. 14:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisbabám engem is nagyon beijesztett egyik éjjel. 3hónpos volt, és éjszaka bekakilt így pelenkáznom kellett.Ilyenkor soha nem beszélek hozzá nehogy feléberedjen, viszont ő mellettem nagyon bámult valami/kit, és nevetett meg magyarázott úgy, mint mikor játszani szoktunk. Még most is végigfut a hátamon a hideg.És a szobájában van két pont amit mindig néz, alig lehet róla elvonni a figyelmét, pedig az egyik "üres"fal, a másik meg apa éjjeli szekrénye amin egy lámpa van csak, az meg szürke, tehát semmi figyelemfelkeltő.
2009. dec. 11. 14:14
 15/20 A kérdező kommentje:
2009. dec. 11. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét tapasztalatom ilyesmiről, viszont én úgy olvastam, hogy 2 éves korukig látják a szellemeket, az aurát, azután a legtöbbje kinövi, el is van felejtve az egész. Tehát nem attól függ, hogy meg van-e keresztelve, hanem a kortól. Egy kis részükben megmarad ez a képesség, és később akár fejleszteni is lehet. Ebben én nem találok semmi ijesztőt, persze más, ha a pici megijed attól amit látott, mert nem tudod, hogyan vigasztald. Viszont ellene sem lehet tenni.
2010. máj. 3. 17:43
 17/20 anonim ***** válasza:
A gyerekek nemcsak, hogy látják hanem beszélnek róla. Viszont a felnőttek meg nem hisznek nekik, mert azt gondolják, hogy csak azért mond ilyet a gyerek mert túl élénk a fantáziája. Pedig a gyerek tanítanak minket, akár előző életükről is beszélhetnek, csak oda kell rájuk figyelni.
2010. máj. 5. 17:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Én biztos oda fogok figyelni rá mert hiszek abban,hogy volt előző életünk!:-)
2010. máj. 12. 12:16
 19/20 anonim válasza:
mert a kisgyerekből a szülei kiűzik az ilyen irányú nyitottságait
2010. máj. 30. 00:10
 20/20 Bocipók ***** válasza:
Szerintem is látnak a gyerekek bizonyos korig más dimenziókat, amiket mi már nem. Én is emlékszem gyerekkoromból dolgokra. De nem arra konkrétan, hogy láttam valamit, hanem arra, hogy én is féltem alváskor, elalváskor. Pl. szekrényajtókat bezárattam anyuval (már nagyobb voltam), volt hogy éreztem, hogy áll valaki az ágyam mellett és nem mertem kinyitni a szemem (érzed a hidegebb légáramlatot a nyakadon, hajadon, mintha simgogatnák, vagy valaki lélegezne melletted), még most is kiráz a hideg. Meg az bennem is megmaradt,hogy az ágy alatt van valaki. Pedig akkor aztán tényleg nem voltak ronda gyilkolászós filmek, a mesék is tök light-osak voltak. Volt hogy nem mertem kimenni pisilni, mert, ha leteszem a lábam a földre akkor elkapja valami. Felnőtt fejjel a macskámon figyeltem meg,hogy lát másik dimenziókat. Pl. minden előjel nélkül hirtelen érszrevesz valamit, egy pontot néz stb. pedig én nem látok semmit (nincs rovar, még egy szúnyog sem jött be és mégis lát valamit). Elég dúrva.
2010. júl. 30. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!