Mi a véleményetek a külön alvászatról hogy az apa ki tudja aludni magát amikor munkába kell mennie?
Nálunk is úgy van, mint a 3-as válaszolónál. Baba külön alszik, mi férjemmel együtt, de éjjel/hajnalban, amikor felkel át szoktam költözni hozzá, mert onnantól gyakran ébred és nincs kedvem oda-vissza mászkálni.
Korábban mindig visszamentem, de egyrészt sajna mostanság gyakrabban kel, másrészt az alvó férjemnek úgyis mindegy, hogy mellette vagyok-e vagy sem. :)
Van egy 2.5evesunk ey egy 16honaposunk, szoval eleg gyakran telnek hektikusan az ejszakak... Altalaban egyutt fekszem le a ferjemmel aludni, de valahogy reggelre legtobbszor mashol ebredek. De az sem ritka, hogy kulon alszunk; mikor hogy.
A ferjemnek nagyon fontos, hogy ki tudja magat pihenni, mert rengeteget kell vezetnie es a munkaja is eleg felelossegteljes.
Minket ez a resze nem igazan zavar, csak a sok ebredes ejszaka, de (lekopogom) az is javulni latszik.
Nincs ezzel semmi szerintem. Az öcsém nagyon anyás volt, így apukám jó idôre külön szobába szorult... Annyira elszoktak egymástól alvás szinten, hogy anyum az elköltözésem után bevette magát a szobámba. :) Anyum mindig ezzel viccelôdik: "Közel 40 év után már nem finomkodnak a férfiak... legalább annyival tovább tart az elôjáték, míg átsétálok." :D
Szerintem, ha nem rossz dologként fogjátok fel a dolgot, még kicsit jó is lehet a kényszerkülönlét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!