Hogyan tornáztassam a kislányomat, ha megfeszíti magát mikor próbálkozom?
erőltetni nem szabad, csak akkor lehet lenyomni, mikor ellazítja a lábát
próbáld játékosan rávezetni, dícsérni, énekelni közben
mi úgy szoktuk, hogy először karkörzés (én is csinálom közben magam, az nagyon tetszik neki, ahogy kalimpálok), aztán, biciklizés, stb, és mikor már vigyorog, tetszik neki a játék, akkor beleépíteni a terpesztést is a tornába
minden nap ugyanazt a tornát játsszuk végig, nagyon várja már, élvezi, és így megvan a csípőtorna is közben
Mi is játékosan csináljuk. Éneklek közben "Egy kis malac..." annyira vigyorog, hogy csak. Engedi a lábait szépen kifordítani. :D
A doktor néninek nem sikerült, erre ott is elkezdtem énekelni neki és láss csodát gyönyörű 90 fok :) Nem akarták elhinni.
Szóval semmi erőltetés, először masszírozgasd át énekelj, majd úgy szépen torna ütemre is lehet, karok majd lábak. Én a végén jól megdögönyzöm, bár gyakran annyira nevet, hogy csuklik utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!