Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tornáztassam a kislányo...

Hogyan tornáztassam a kislányomat, ha megfeszíti magát mikor próbálkozom?

Figyelt kérdés
Csípőszűrésen voltunk, nincs nagy baj, enyhén asszimetrikusak a hurkái, de javasolták a tornát, viszont mikor oldalra próbalom nyomni neki a combját kinyújtja a lábát és megfeszíti. Merjem neki lenyomni? Félek hogy bajt okoznék neki, vagy fájdalmat.
2009. dec. 11. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:

erőltetni nem szabad, csak akkor lehet lenyomni, mikor ellazítja a lábát

próbáld játékosan rávezetni, dícsérni, énekelni közben

mi úgy szoktuk, hogy először karkörzés (én is csinálom közben magam, az nagyon tetszik neki, ahogy kalimpálok), aztán, biciklizés, stb, és mikor már vigyorog, tetszik neki a játék, akkor beleépíteni a terpesztést is a tornába

minden nap ugyanazt a tornát játsszuk végig, nagyon várja már, élvezi, és így megvan a csípőtorna is közben

2009. dec. 11. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi is játékosan csináljuk. Éneklek közben "Egy kis malac..." annyira vigyorog, hogy csak. Engedi a lábait szépen kifordítani. :D

A doktor néninek nem sikerült, erre ott is elkezdtem énekelni neki és láss csodát gyönyörű 90 fok :) Nem akarták elhinni.

Szóval semmi erőltetés, először masszírozgasd át énekelj, majd úgy szépen torna ütemre is lehet, karok majd lábak. Én a végén jól megdögönyzöm, bár gyakran annyira nevet, hogy csuklik utána :)

2009. dec. 11. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!