Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ha 2-3 napig sincs...

Normális ha 2-3 napig sincs széklete az anyatejjel táplált babámnak?

Figyelt kérdés
11 napos a kislányom, eddig volt napi 3x is...
2009. dec. 10. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdemes otthon tartani Laevolac székletlazító szirupot, ez laktulóz, szóval nem valami drasztik hashajtó. A fiam fél óra múlva már produkált is.Anyukák és doki javasolta.
2009. dec. 10. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
SZIÓ, GRATUA ABABÁHOZ. NEKEM 10 HETES, ÉS NEKI IS 3-4 HETE KEZDŐDÖTT, H ELŐSZÖR 2-3 4 NAPI NEM VOLT, MAJD VOLT MIKOR 7 NAPIG!!! DE NEM FÁJT A HASA, NEM VOLT FESZÜLT, NYŰGÖS, ÍGY HAGYTA. A DOKI JAVASOLTA NEKEM IS A LEAVOLACOT, VÉNY NÉLKÜL ADJÁK KI, HOGY NAPI 2X KISKANÁLNYIT ADJAM, H BEINDULJON. eZ BÉL MOZGATÓ. hA PEDIG NINCS 2 NAPIG ENNEK HAÁSÁRA SEM, AKKOR VÁRJAK DU 5 ÓRÁIG, ÉS AKKOR FÉL 2 G-OS GLICERINES ÚPOT ADJAK NEKI.
2009. dec. 10. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Kislányom 2 és 4 hónapos kora között 10-14 naponta kakilt. Mégsem volt nyügös, a doki szerint csak mindent hasznosított.
2009. dec. 10. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 6 nap is volt. Általában 5-6 nap után érdemes neki patikában kapható glicerines kúpot adni.

Dia

2009. dec. 11. 01:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Anyatejes babáknál ez szinte megszokott. Nálunk is volt, hogy 5-6-7 napig sem volt kaki. Én mondjuk nem kúpoztam, hanem kamillateát adtam neki (még mindig természetesebb mint a kúp), az segített. Egyébként nekünk is azt mondta a doki, hogy mindent hasznosít valszeg, ha nem nyűgös, jó kedélyű, akkor nem kell aggódni.
2009. dec. 11. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:

A kamillatea allergizál és hazavágja a bélflórát. Az anyatejnek két hetébe telik, míg mindent visszaépít.

Laevolac!

2009. dec. 12. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vagyok a kamillateás. Semmi bajunk nem volt tőle, egyébként a védőnő javasolta.
2009. dec. 12. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Németországban élünk itt nálunk nincs ez a Levolac hashajtó. Szülés után én kaptam székletlazítót is valószínű ez befolyásolja a babám ürítésést mert amikor én beveszem akkor ő is tud... Amúgy tényleg nyugis baba, nem sír, csak ha szélgörcse van akkor vörösödik és fintorog erősen de nem visít mint a kolikás babák... holnap jön a védőnő, remélem megnyugtat ő is, hogy ez normális, bár már mondta, hogy vannak babaák akik heti egyszer tudnak csak kakilni...
2009. dec. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!