Az éjszakai cici-megvonás hány nap alatt hoz eredményt?
Szia!
Nekünk apa ment be aludni a lányom mellé, amikor már le akartuk szoktatni az éjszakai cicizésről. Ugyanis a kisasszony már óránként kérte volna a cicit, és nem azért mert éhes hanem mert megnyugtatta. Harmadik éjszaka után lett jobb a helyzet, tehát egyszer kelt csak fel akkor is csak vizet kért.De 3 éjszakán át sírt hogy hol az anya.Nagyon nehéz volt kibírni , hogy ne menjek be .De amikor már nem kérte a cicit éjszaka akkor visszamentem aludni mellé és kezdődött minden előröl.Tehát ott voltam és tudta ott a cici is:) Véglegesen akkor szokott le a szopiról amikor teljesen elvettem a cicit egyik napról a másikra.Ez két és fél éves korában történt.Nagyon könnyen ment, elmagyaráztam neki hogy miért nincs már cici és 2 nap alatt le is szokott.Nagy elhatározás kell a részedről.Sok sikert!!
Szia!
8 hónapos volt a fiam, akkor kb 9-10 kiló, szóval szép nagy baba, amikor úgy döntöttem, hogy szeretnék éjjel aludni. Három éjszakába került. Első nap 45 perc ordítás, második nap 25 perc, harmadik nap pár perc. Negyedik nap alvás este 8-tól reggel 8-ig. Akinek ez a módszer drasztikus, az ne csinálja. Imádom a fiam, Ő is engem. Nem érte trauma emiatt.
kedves második-köszi.nekem 7hónapos-és ő is jó súlyban van..kipróbálom-köszi
azóta tart az eredmény?leirnád,hogy mit eszik,és mennyit?bár tuti,hogy nem az evás miatt kel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!