Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszik a babám?

Miért nem eszik a babám?

Figyelt kérdés
A kisfiam 7 és fél hónapos a szerdán jött ki az alsó két metszőfoga amit jobban megszenvedtünk mint a felsőt. Viszont találtak nála egy vírust a CMV vírust és erre most gyógyszert kap valcyte a neve a gyógyszernek . Hétfő óta alig eszik de szopizott rendesen sőt többet is így nem aggódtam miatta viszont tegnap óta már szopizni sem nagyon akar. Mi lehet a baj a foga vagy a gyógyszer válthatja ki ezt?? A válaszokat előre is köszönöm!!!
2014. febr. 23. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Fogzás idején csökkenhet az étvágy!!!

De lehet a gyógyszer meg ez a betegség is lehet az oka, említsd meg az orvosnak, ha több napig nem akar enni.

NÁlunk a fogzásnál volt, de így is szépen gyarapodott a súlya, de nem tudom mitől :)

Próbálj neki több féle dolgot adni, hátha valamit szívesebben enne, akár gyümölcs vagy kekszet rágcsálni, hátha jó a fogának.

2014. febr. 23. 13:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nem tudom hogy mi volt vele de most délután már eszegetett. Lehet tényleg a foga de hétfőn megkérdezem a dokit is .
2014. febr. 23. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!