Hogyan szoktassam le a cumiról?
Figyelt kérdés
Már nem bírom anyagilag... minimum heti két cumit rág szét úgy, hogy csak alváshoz kapja meg :( másfél éves2014. febr. 21. 09:42
1/4 anonim válasza:
Anno anyukám öcsémtől úgy vette el,hogy megmondta Neki: A kutyusunk szétrágta,:))
Hát, a reakciója gondolhatod mi volt. Üvöltött. Nem éppen a legjobb megoldás.
De 1 hét után nem kereste.
Esetleg valami más altatós dologgal nem oróbálkozol? Pl.: adj neki "szundi takarót"/ párnát, játékot, amit simogathat.
Nekem most 4,5 hónapos múlt és Ő is cumis,
2/4 A kérdező kommentje:
Kötelező alvós kellék már négy hónapos kora óta egy nyuszi is, ilyen szundikendő szerűség, úgyhogy azt nem tudom bevetni :( igazából nem akarnám elvenni még tőle, de ez így már tényleg sokba kerül. Megkapja az új cumit és másnap már látszik rajta, hogy bele van rágva, következő nap meg már csak a szentlélek tartja :( 1500 Ft egy ilyen cumi, mást nem fogad el. Ezért gondoltam, hogy leszoktatom róla.
2014. febr. 21. 10:07
3/4 anonim válasza:
Hű, jó drága cumi:-) az én kislányom is ilyen, Ő csak az Aventet hajlandó, a többitől öklendezik...:/ nem lesz egyszerű menet.
[link] - ezt találtam.
4/4 anonim válasza:
Rokonom úgy szoktatta le a kisfiát, hogy egyszer sétáltak az erdőben és ott elvesztették a cumit. Anyuka azt mondta neki, hogy látta, amint egy kisnyuszi felkapja és elvitte magával. Már 5 éves a kisfiú és még mindig meséli a sztorit ha cumizni lát egy gyereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!