HA már másfél hónapja eszik szilárdat is a babám, ha új dolgot vezetek be, még mindig csak egy-két kiskanállal ehet először?
Figyelt kérdés
Már sok félét eszik. Megkóstoltatnám vele a finomfőzelékes babakaját. Ebből csak a karfiol az amit még nem evett, a többit már mind ette, és eszi is. Nem az egész üveget gondoltam neki odaadni, de kb a harmadát negyedét nem lehet?
Köszi a válaszokat.
2008. júl. 21. 11:39
1/2 anonim válasza:
A titok az , hogy bármilyen újat szeretnél adni, először a délelőtti órákban próbálj kiskanálnyit (1-2) , ha délutánig , estig nem lesz tőle allergiás reakciója, esetleg hasprobléma, akkor nyugodtan adható neki.
midenképpen próbáld ki előbb kis adagban, és ha bármire allergizál, azt írd fel és jelezd a védőnőnél is....ami ilyet okoz azt pedig pár hónapig ne próbáld újra.
Remélem segítettem.
A hugom dietetikus , tőle tudom, ha ez elég.
Jó étvágyat a bébinek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet.
Minden jót.
2008. júl. 21. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!