Én már egyszerűen nem tudom mit tegyek! Eddig erősen NEM-et mondtam, és most meg? Bővebben lent.
A H1N1-ről van szó,na meg a többi oltás.Tegnap voltunk orvosnál és mondta,hogy 1 hét múlva menjünk vissza,mert beadja a védőoltást.Mondom tessék?Szó sem lehet róla!Majd az agyhártyagyulladás ellenit,és a kullancs ellenit is.Na neee,ez már túl sok így egyszerre.Eddig megkapta a kötelezőn kívűl a Rota-t,a Pneumococcus elleniket.Most tényleg nem tudom mit tegyek,mert nagyon ellene vagyok ennek az új vírus elleni védőoltásnak,na meg persze a vírusnak is.Ez olyan,mint a többi,elmúlik.Kullancs ellenit azért nem akarom,mert nem járunk olyan helyre ahol előfordulhat,ha meg megyünk is (pl. Mátra) akkor úgyis befújjuk magunkat,mert eddig is úgy volt,és nem volt szerencsére egy sem bennünk.Agyhártyagyulladás pedig benne van a pneumococcus elleni védőoltásban,nem?!
Tehát most mi a jó fenét csináljak?!
gondolom a meningococcus ellenire gondolt, amivel nem mondott hülyeséget. azt engedd beadatni szerintem.
kullancs elleni felesleges, ha nem jártok kirándulni. illetve, használj kullancsriasztót mindig. persze attól is függ, h hol laktok...
h1n1? ezt neked kell eldöntened. de gondolom nem viccből mondta, h oltasd a babádat. de ezt tényleg nektek kell eldöntenetek.
1. vagyok. az agyhártyagyulladás elleni a meningococcus elleni oltás. az nem hülyeség.
h1n1-ről már döntöttetek.
kullancs: már fent leírtam.
Hát az én kutyámon a legjobb kullancsriasztó volt, mégis majdnem belehalt egy kullancscsípésbe. Akkor én beadattam az oltást és nincs semmi bajom, pedig pár éve volt.
Amúgy a vírussal kapcsolatbasn egyet értek veled. Más dolgok sokkal veszélyesebbek csak nem fújják fel őket. De ettől függetlenül az oltás hasznos dolog. A testvérem fél kisbabája intenzíven van mert elkapta és ráadásul valami másik vírus ráment az agyára is.
több:) 1ik a pneumococcus ellen véd
a másik a meningococcus ellen:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!