Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy (kapaszkodva) feláll a 7,5 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Térdelni szokott, az oké, de ezen meglepődtem. Nem sokáig bírja tartani magát, és sír, mert nem tud leülni, csak eldőlni (erre próbálok odafigyelni, hogy elkapjam, vagy leültessem mielőtt nem bírja tovább és felborul). Nem korai ez még? Vagy normális, hogy már próbálkozik? Hagyjam neki, vagy ha rajta kapom, ültessem le, mert ha nem elég erősek még a csontjai, azt hallottam meggörbülhetnek, és o vagy x lába lehet.

2014. febr. 20. 14:15
1 2
 11/14 lcs ***** válasza:
a buksijára lehet szerezni kutacsvédőt, olyan mint egy biciklis sisak :) - bár tapasztalatom nincs róla, csak ismerős használta a fiánál. :)
2014. febr. 20. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Az en lanyom egy nap alatt kuszott-maszott-ult, masnap allt es kapaszkodva lepegetett. Erre nincs szabaly. :-)
2014. febr. 20. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen jó,kicsi fiam 6 hónaposan csinálta ezt,mellettem feküdt az ágyon rám támaszkodott és felállt másnap meg elkezdett mászni,rá 2 hétre meg állásból megtanult leülni,amit a baba magától csinál az teljesen normális :)
2014. febr. 20. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
még annyit 7 hónaposan kapaszkodott a bútorokba és lépegetett,8 hónaposan már kapaszkodás nélkül felállt 10,5 hónapos korától jár önállóan stabilan,se O lába se x lába nem lett :)
2014. febr. 20. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!