Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan érhetném el hogy...

Hogyan érhetném el hogy egyedül szívja a játszó cumiját?

Figyelt kérdés

Egyszerűen alváshoz kell neki de nem hajlandó egyedül szívni mert pár másodperc múlva kiesik a szájából, így hajlandó voltam kitámasztani a cumiját, van még mikor ő el cibálja a textil ruhát a szája elől és kiesik a cumi de utána ordít érte.

Cumi nélkül eddig nagyon ritkán aludt el csak akkor mikor nagyon elfáradt és nyitva nem tudta tartani a szemét.

5 hónapos babáról van szó.

Nem tudom eldönteni hogy van e szüksége rá vagy nincs,mert magától nem szívja de ha kiesik követeli.

2014. febr. 20. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és cicin/tápszeren nem alszik el? elég gyakori ilyenkor még, hogy egy maratoni evésen dőlnek ki. ez nem lenne jobb esetleg?
2014. febr. 20. 15:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem cicizik születése óta nem kellett neki,csak cumisüvegből 3 hetes kora óta tápszeres.

Most a mama elvitte sétálni, de úgy ordított már az öltöztetésnél is, és nem észlelte a cumit sem az újat adtam neki.

Valószínű csak az az egyet a régit szokta meg és más nem kell neki de azt most nem találtam meg.

Még mikor a kocsiban tologattam akkor sem hallgatott el.

Már annyira ki vagyok borulva hogy amikor mondta a mama hogy öltöztessem fel én csak le tettem mellé az overált sapkát és kis cipőt, ha az ő ötlete volt öltöztesse ő.

És úgy képzeljétek el nem mert addig kiindulni a mama vele az utcára míg el nem aludt úgyhogy még itthon ringatta egy kicsit az udvaron és 5 perc múlva elhallgatott és elaludt.

Aludt fél 1 től- fél 2 ig.

Úgy dühít hogy cumizna is meg nem is.

2014. febr. 20. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:

mindenfajta cumit kipróbáltál már? a hagyományos cseresznyét is?

Az én fiamnak csak az marad meg a kis szájába.

2014. febr. 20. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
és ha egyszerűen nem akar cumizni?
2014. febr. 20. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!