Hogyan érhetném el hogy egyedül szívja a játszó cumiját?
Egyszerűen alváshoz kell neki de nem hajlandó egyedül szívni mert pár másodperc múlva kiesik a szájából, így hajlandó voltam kitámasztani a cumiját, van még mikor ő el cibálja a textil ruhát a szája elől és kiesik a cumi de utána ordít érte.
Cumi nélkül eddig nagyon ritkán aludt el csak akkor mikor nagyon elfáradt és nyitva nem tudta tartani a szemét.
5 hónapos babáról van szó.
Nem tudom eldönteni hogy van e szüksége rá vagy nincs,mert magától nem szívja de ha kiesik követeli.
Nem cicizik születése óta nem kellett neki,csak cumisüvegből 3 hetes kora óta tápszeres.
Most a mama elvitte sétálni, de úgy ordított már az öltöztetésnél is, és nem észlelte a cumit sem az újat adtam neki.
Valószínű csak az az egyet a régit szokta meg és más nem kell neki de azt most nem találtam meg.
Még mikor a kocsiban tologattam akkor sem hallgatott el.
Már annyira ki vagyok borulva hogy amikor mondta a mama hogy öltöztessem fel én csak le tettem mellé az overált sapkát és kis cipőt, ha az ő ötlete volt öltöztesse ő.
És úgy képzeljétek el nem mert addig kiindulni a mama vele az utcára míg el nem aludt úgyhogy még itthon ringatta egy kicsit az udvaron és 5 perc múlva elhallgatott és elaludt.
Aludt fél 1 től- fél 2 ig.
Úgy dühít hogy cumizna is meg nem is.
mindenfajta cumit kipróbáltál már? a hagyományos cseresznyét is?
Az én fiamnak csak az marad meg a kis szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!